‘NISAM SMJELA PISNUTI’ Tajanstvena Senidah se raspričala o velikom gubitku: ‘Odmah su krenule suze’

Unatoč velikoj popularnosti koju uživa u čitavoj regiji, pjevačica Senidah izuzetno rijetko daje intervjue. Zato su mnogi ostali iznenađeni njezinim priznanjem o gubitku majke koju nije prežalila ni nakon deset godina.

‘Za drugo ne znam, cijeli život sam gledala jednu ženu koja je radila sve sama, moja mama. Možda imam i zbog toga problem u privatnom životu. Ja sam ja. Sve znam sama, čak i ono što ne treba ili ne moram. To zna biti problem nekim muškarcima, ali i nekim ženama, ja sam u stvari muškarac’, izjavila je Senidah za Blic.

Upravo je majci posvetila svoja prva dva albuma. ‘Iskreno pričam, ‘Bez tebe’ je prvi album bez mame. Bila je jedna pjesma na albumu, podsjećala me je na nju. Kada sam radila u studiju, odmah su počele suze, odmah sam znala da ću je tako nazvati i album sam joj posvetila’, otkrila je tajanstvena pjevačica.

‘Drugi album ‘Za tebe’, može biti i za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, ona je uvijek govorila ‘Daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije’, a na drugom albumu imam puno takvih življih pjesama. Voljela je pozitivniju glazbu’, ispričala je pjevačica pravog imena Senida Hajdarpašić.

Upravo joj je majka, priznaje, usadila samopouzdanje itekako potrebno u glazbenoj industriji. ‘Puno toga mi je ostalo od mame. Ona je stalno meni govorila da sam ja posebna. Da sam savršena. Neka rođakinja onda kaže – nitko nije savršen. Moja mama kaže: ‘Moja Senida jest’. Ja sam njoj bila super’, ispričala je.

Iako su bile prijateljice, uvijek se, kaže Senidah, znalo čija je zadnja. ‘Mogle smo se smijati i sve, ali čim me pogleda, nisam smjela pisnuti. Čak ni u 27. godini, nisam smjela pisnuti, to je bilo prije nego što je preminula’, rekla je Senidah.

‘Balkanska kraljica trepa’, kako je nazivaju, uskoro dolazi u Hrvatsku. Nastupit će, naime, na SeaStar festivalu u Umagu, i to u petak, 19. svibnja.

The post ‘NISAM SMJELA PISNUTI’ Tajanstvena Senidah se raspričala o velikom gubitku: ‘Odmah su krenule suze’ appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version