Nika Turković osvaja Tvornicu kulture u subotu, 26. listopada 2024. godine!

Nika Turković sprema se za najveći koncert karijere! Veliki pogon Tvornice kulture dočekat će je u subotu 26. listopada 2024. godine. Kantautorica koja je obilježila domaću pop scenu 2023. godine albumom “11” i singlom “Ima smisla” trenutno je jedna od najemitiranijih u državi s pjesmom “Mogu i sama” u kojoj je udružila snage s Nelom.

“Ovo je moj najveći koncert do sada i zato imam dosta veliku tremu, ali ga i ozbiljno apsolutno najbolje pripremam. Iza i uz mene su najbolji bend i ekipa, tako da znam da će publici ovo biti nešto najbolje što će od nas čuti i vidjeti. Jedva čekam!”, rekla je Nika Turković povodom objave velikog zagrebačkog nastupa.

Podsjetimo, Nika je svoj debi album 11 koncertno promovirala u rasprodanom zagrebačkom klubu Peti kupe. A sada je sazrijelo vrijeme da konačno stane na pozornicu najveće domaće koncertne dvorane – Tvornice kulture. 11 je napravio puni krug, dva puta zasjeo na vrh najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj i u domaći eter instalirao hitove kao što su Gledaj me, Pusti, U mraku, Dok nas nema, Tvoj mir i Boje.

Krajem prošle 2023. godine predstavila je svjež zvuk nasljednika, singl “Ima smisla”, kandidat za Cesaricu u prosincu

A u petak, 8. ožujka ove, 2024. godine i još jednu novu pjesmu – sjajan duet s Nelom Mogu i sama. I dodajmo, zagrebački koncert bit će kruna Nikine dosadašnje karijere. Ali će biti i mjesto na kojem će se uživo čuti još glazbe s novog studijskog albuma očekivanog do kraja godine. A osim Zagreba publika će je uživo moći gledati i u subotu, 18. svibnja, u riječkom Pogon kulture, kao i na trogirskom Kula Kula festivalu koji se održava od 2. do 4. kolovoza, dok će novi datumi biti objavljeni uskoro.

Ulaznice za Tvornicu kulture nalaze se u prodaji po early bird cijeni od 13 eura. A nakon što se ovaj ograničeni kontingent rasproda, cijena se diže na 15 eura. Na dan koncerta, ako koja ulaznica ostane, za ulaz će trebati izdvojiti 18 eura. Više o Niki Turković doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Nika Turković – Ima smisla & Mogu i sama (ft. Nela)

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version