Nije bio na dužnosti, ali ipak je zasukao rukave: Potez ZET-ovca oduševio putnike linije 109

Priču o nesebičnom potezu djelatnika ZET-a koji je pomogao putnicima dok nije bio dužnosti poslala nam je čitateljica koja se u četvrtak vozila na liniji 109.

Ono što je ZET-ova vozačica napravila u Zagrebu nikoga nije ostavilo ravnodušnim: ‘Treba nam više ovoga’

Sve se dogodilo, priča, oko 17.10 sati. Po ulasku u straznji dio autobusa, strani drzavljanin nam je gestikulirao da ne sjednemo na stolice jer su bile namjerno zamazane nekom smeđom tvorevinom nalik izmetu, teksture akrilne boje”, ispričala nam je.

“Tad smo vidjeli da zetovac čisti sva zamazana sjedala, njih oko 10-15 u stražnjem dijelu autobusa – sam, s maramicama, dok ih nije sva počistio. Osvježavajuce je vidjeti takvu predanost službi i putnicima, za veliku pohvalu”, napisala nam je čitateljica koja nam je poslala i fotografije gospodina.

Odmah je krenuo čistiti sjedala (Foto: Čitateljica )

Još jedno dobro djelo

Čitatelje je, podsjetimo, nedavno oduševila gesta vozačice ZET-ovog tramvaja koja je učinila dobro djelo. Zaustavila je, naime, tramvaj na sred ceste kako bi slijepom paru mogla pomoći da prijeđu preko ceste i sigurno dođu do pločnika. Kasnije je i upoznala par, a susret je bio pun emocija.

ZET-ova vozačica upoznala slijepi par, emocije nisu skrivali: ‘Zagrlili smo je srcem, rukama i dušom’

“‘Digla sam se oko pet sati, bila je to malo trema oko susreta, ali jedva sam čekala da ih upoznam i nadam se da ćemo ostati u kontaktu, ispijati kavu’, rekla je 23-godišnja vozačica za RTL Danas pred čijim se kamerama dogodilo upoznavanje.

Pošaljite svoje priče

Objava Nije bio na dužnosti, ali ipak je zasukao rukave: Potez ZET-ovca oduševio putnike linije 109 pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version