Marin Medak iz zagrebaÄkog RougeMarina dobro je poznato ime u gastro svijetu, baÅ¡ kao i njegov kolega Dino Galvagno, koji je svoj dom pronaÅ¡ao u sve atraktivnijoj Lici. A kad dvojica velikih kreativaca i vrhunskih poznavatelja hrane udruže snage rezultat mogu biti jedino slasni i rijetki specijaliteti, koje inaÄe ne možete probati.Â
Zato svratite na gurmansku veÄer, koja Äe se održati 14. ožujka s poÄetkom u 20 sati, a na Äijem se jelovniku nalaze i pomalo neobiÄna jela kao Å¡to su plavi rak i vepar. Možda âdoplivaâ i neki od stanovnika Neretve, jer Chefovi su napravili pakleni plan da jela spravljaju iskljuÄivo od domaÄih, autohtonih namirnica iz Like gdje živi Galvagno i Neretve odakle dolazi Medak. Jedan od ukusnih ukrasa na tanjuru sigurno Äe biti i aromatiÄno samoniklo bilje, a gastro gurmani Äe sigurno uživati u ovom, neponovljivom iskustvu.
Svoje mjesto možete rezervirati na mail: [email protected], po cijeni od 72 eura, a oÄekuje vas Äak Å¡est sljedova prefine hrane Äije Äete okuse i mirise sigurno dugo pamtiti.
Pročitajte više na Zagrebonline.hr