‘MORAO SAM SE SMIRITI’ Vijećnik iz Brdovca udario po pasijansu usred sjednice, okrivio SDP-ovog načelnika

Iz Brdovca stiže još jedna scena iz domaćeg političkog života koja će neke iznenaditi, a neke i neće. Naime, nezavisni vijećnik Općine Brdovec Sjepan Esih snimljen je kako za vrijeme sjednice na računalu igra kartašku igru pasijans ili solitaire.

Sjednica je trajala tri i pol sata, a izglasavanje proračuna bilo je ključna točna dnevnog reda. Na ekranu laptopa 73-godišnjeg vijećnika Esiha jasno su se vidjele karte.

Vijećnik je za Index obrazložio i zašto je kartao za vrijeme sjednice i, zanimljivo, krivca nije našao u sebi već u SDP-ovom načelniku.

“Ta je sjednica bila toliko napeta da smo mi iz oporbe dva puta izlazili, prvi put kad su glasali za proračun i onda za povećanje cijene vrtića. Dali smo tri amandmana i sve što smo predlagali gospodin načelnik i njegovi, koji nisu jedno slovo progovorili, odbacili su. Uopće nas nisu htjeli poslušati, ni s kim nismo mogli uspostaviti razuman razgovor tako da sam ja morao upaliti igricu da se smirim. To je bilo takvo jedno neprimjereno ponašanje načelnika i njegovih da ja to više nisam mogao trpjeti” objasnio je Esih pa dodatno opleo po načelniku SDP-ovcu.

“Načelnik me naživcirao. Ponizio! Rekao sam ‘pa ja tu nemam kaj raditi’ i onda sam iz revolta upalio karte. Upalio sam ih od živčanosti, igrao sam se zato što sam si živce smirivao! Znate kaj, pukne vam film. I vama bi puko da vas netko tri sata gnjavi”, ispričao je.

 

 

The post ‘MORAO SAM SE SMIRITI’ Vijećnik iz Brdovca udario po pasijansu usred sjednice, okrivio SDP-ovog načelnika appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version