‘MORALI SU AMPUTIRATI POTKOLJENICU’! Maja Drobnjaković otvorila dušu o borbi s tumorom: ‘Kad se prisjetim tog trenutka…’

U četvrtoj epizodi ovosezonske emisije “Ples sa zvijezdama”, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić otplesali su quickstepom, a Maja je otkrila kako se borila s tumorom u nozi, bitci koja je počela s malim bolovima u nozi krajem 2016. godine.

”Pokušali smo spasiti nogu i maknuti tumor i nažalost na drugoj operaciji to nije bilo moguće. Morali su mi amputirati potkoljenicu”, rekla je Drobnjaković uoči početka emisije.

”Ja kad se prisjetim tog trenutka, bio mi je naravno šok, to se uvijek događa nekome drugome. Nekako sam sama sebi rekla što prije to prihvatiš život će ti biti jednostavniji. Nekako smatram da je svaka situacija u životu rješiva i da uvijek možemo u svakoj situaciji naći nešto dobro iz toga i nastaviti dalje. Malo sam se bavila plivanjem, pa sjedećom odbojkom, pa streljaštvom, a onda je došao i Marko u Udrugu amputiranih i ponudio satove plesa” ispričala je Maja, otkrivši i kako je došla do plesa.

 Hrabru je zvijezdu pohvalio i Marko govoreći da Maja nije propustila nijedan trening.

“Postali smo prijatelji prije ovog showa, užasno sam privilegiran, ja sam skoro dvije sezone bio u finalu, ali ovu sam pobijedio već sad”, otkrio je njen partner.

Navodeći kako je glavni lik u filmu “Kako izdresirati zmaja” izgubio nogu, Maja je pojasnila i otkrila kako je i zašto taj film odabran kao njihova inspiracija za tematsku filmsku večer.

sub

Oduševljeni su bili i žiri nakon što je rasplesani par otplesao svoj quickstep.

“Divno je gledati vas kako se slažete. Vidi se da si sportašica i naučiš vjerno te korake. Ovo je show i potrebno nam je i da uživaš u svemu ovome, a večeras si to imala”, rekla je Franka.

Na to se nadovezao i Igor.

Imala si to, ali po meni se to budi. Jedini tvoj zadatak ovdje je da postaneš showgirl”, poručio je Igor.

Marko je ipak bio malo kritičniji.

“Dok plešete quickstep dolazi do nesinkroniziranosti između vas dvoje, no ono što je fascinantno kad radite puno teže elemente onda to svladavaš besprijekorno. Pa bi trebala malo još na tome poraditi”, komentirao je, ali je Larisa bila malko pozitivnija.

“Mislim da ne bi bili takvi komentari da ne smatraju da ti to možeš. Krenula si jako visoko, jako dobro funkcionirate, mislim da je ovo bilo veselo, elastično, meni je ovo bilo super danas”, zaključila je.

The post ‘MORALI SU AMPUTIRATI POTKOLJENICU’! Maja Drobnjaković otvorila dušu o borbi s tumorom: ‘Kad se prisjetim tog trenutka…’ appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version