Miljenica ljubitelja životinja ponovno gostuje u Zagrebu

Margrit Coates registrirana je savjetnica za iscjeljivanje ljudi i životinja te akreditirana učiteljica meditacije MindfulessNow. Autorica je nekoliko međunarodnih uspješnica od kojih su Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja prevedeni na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. Poznata po iznimnoj empatiji i iscjeljujućim sposobnostima, Margrit Coates je svojim pionirskim radom na području komuniciranja sa životinjama otvorila put za razumijevanje i postavila visoke standarde rada u ovom području. Margrit je i suosnivačica klinike za prirodne metode liječenja životinja, a na sveučilištu Southampton držala je predavanja o njihovom ponašanju te redovno surađuje s medijima. Strastvena je u svojim nastojanjima da pomogne ljudima u stjecanju dubljih uvida u svijet životinja te u ulogu koju one igraju u našem životu.

U sklopu svog gostovanja u Zagrebu u četvrtak, 30.3. u 19 sati održat će predavanje na temu komuniciranja sa životinjama. Na predavanju će posjetitelji saznati više o ovoj temi, a značajan dio vremena biti će posvećen pitanjima iz publike. Što, kako i kada pitati životinju, kako joj poslati iscjeljujuće misli, kako intuitivno osjetiti njihov odgovor i kako im pružiti utjehu, samo su neke od tema ovog nadahnjujućeg susreta s Margrit Coates.

Uz predavanje, Margrit će u Makronovi održati dvije radionice „Rad s iscjeljujućom energijom životinja“ u subotu 1. 4., a u nedjelju 2.4. radionicu „Njegovanje vlastite intuicije i kreativnosti“. Radionice koje je Margrit razvila pomažu nam da se povežemo sa svojom unutarnjom snagom, dovodi nas do zamjetnog osjećaja mira u svakodnevnom životu, kao i dublje povezanosti s ljudima i životinjama.

Tijekom svog boravka u Zagrebu, posjetit će i sklonište za nezbrinute životinje Dumovec gdje će održati edukaciju za njihove djelatnike o tome kako se nositi sa specifičnim zahtjevima njihovog posla u brizi o životinjama, kako ublažiti stres te usvojiti određene vještine i znanja koje im mogu unaprijediti budući rad sa životinjama o kojima dnevno brinu.

Detalje o programu i ulaznicama za predavanje možete saznati na www.planetopija.hr

Pročitajte više na Zagrebonline.hr

Exit mobile version