Marveli, film u kojem se vraća Kapetanica Marvel, imat će pretpremijeru u zagrebačkim kinima u srijedu, 8. studenog 2023. godine





Brie Larson se vraća kao Kapetanica Marvel u filmu “Marveli” pretpremijerno već od srijede, 8. studenog 2023. godine! A ulaznice za ovaj veliki Marvelov SF kino spektakl već su u prodaji, a moći ćete ga pogledati, osim u standarnim i u najprestižnijim kino formatima – IMAX 3D, 4DX, MXD4D i RealD 3D.

U filmu Marveli priča prati Carol Danvers (Brie Larson), čije se moći zbog nekog razloga počinju preklapati s onima Kamale Khan (Iman Vellani) i Monice Rambeau (Teyonah Parris), tako da će njih tri morati naučiti surađivati kako bi spasile svemir od nove prijetnje. Ostatak fantastične glumačke postave čine Zawe Ashton, Gary Lewis, Seo-Jun Park, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh i veliki Samuel L. Jackson.

Režiju filma Marveli potpisuje Nia DaCosta, a producent je Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos i Matthew Jenkins su izvršni producenti. A za scenarij su zaslužni Nia DaCosta, Megan McDonnell i Elisse Karasik. Podsjetimo, Marvele pogledajte u zagrebačkim kinima od srijede, 8. studenog 2023. godine. A ulaznice je moguće kupiti već danas na blagajnama kina ili online putem mrežne stranice na adresi cinestarcinemas.hr. Više o ovom velikom filmskom SF spektaklu doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO trailer: Marveli



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version