Marina Tomašević predstavlja pjesmu “Ja ne mogu više bez tebe”





Marina Tomašević predstavlja pjesmu “Ja ne mogu više bez tebe” s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu 2023! Marina Tomašević, po mnogima je jedna od naših najboljih zabavljačica. Ona je majstorica fešti, pjevačica s dugogodišnji iskustvom te nadarena slikarica. A na sveopće veselje, u zadnje vrijeme je sve prisutnija u glazbenom svijetu. Naime, u zadnjih godinu dana snimila je i drugu pjesmu “Ja ne mogu više bez tebe”, a nju će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Ja ne mogu više bez tebe je vesela i vrlo dinamična pjesma. Ona lako ulazi u uho i osvaja već na prve taktove. No, ova je pjesma prije dvadeset godina bila prvotno namijenjena za duet s Thompsonom. Međutim, zbog raznih osobnih obveza s obje strane, pjesma nije nikad snimljena. Ali, sve dođe kada treba doći. Očito onda nije bilo pravo vrijeme za nju. I da dodam, svi koji su do sada čuli singl Ja ne mogu više bez tebe oduševljeni su odabirom kompozicije i aranžmana”, rekla je Marina Tomašević.

“Jako se veselim ponovnoj suradnji s izdavačkom kućom Menart s kojom sam i ranije surađivala. A i veselim se mojoj poznatoj autorskoj ekipi na čelu s Markom Tomasovićem i Aleksandrom Valenčićem. Veselim se i pjesmama koje jedva čekam snimiti. U zadnje vrijeme imam sve više fanova u mlađoj publici i to me nimalo ne iznenađuje, ali me jako veseli. Pjesma ne bi trebala imati nikakve granice, u stvari, u mom slučaju sve se nekako preslaguje i ide na svoje mjesto. Osobno, kao i uvijek, nemam nikakva očekivanja, osim da konačno osjetim i vidim medijsku promjenu u pogledu sistema vrijednosti kojeg smo nekada imali. Do tada prepuštam sve iz svojeg srca u srca publike, zbog koje pjesme i postoje”, dodala je Marina. A više o ovoj pjevačici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO SPOT: Marina TomaševićJa ne mogu više bez tebe



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version