Marina Tomašević predstavlja “Noćas te ostavljam”, emotivnu pjesmu u kojoj se može pronaći svaka žena, ali i svaki muškarac





Marina Tomašević, po mnogima jedna od naših najboljih pjevačica sa dugogodišnjim glazbeno zabavljačkim iskustvom, ali i nadarena i priznata slikarica, ne miruje i sve je prisutnija u glazbenom svijetu. Ona i nakon puno godina ona ne odustaje. A kako sama kaže, to je sve jako zabavlja i dok ima svoju publiku ide dalje.

Noćas te ostavljam je vrlo emotivna i lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaka žena, ali i svaki muškarac. Pjesma koja na prvu pogađa u emocije, a interesantna je činjenica da je i ova pjesma za nju skladana prije više od 20 godina, kao i prethodna Ja ne mogu više bez tebe. Dodajmo da pjesmu Noćas te ostavljam potpisuje dokazani autorski tandem, autor glazbe Amir Kazić Leo i sjajan tekstopisac Fayo.

Marina je prepoznatljiva po svom mediteranskom prizvuku

No, ovoga je puta napravila mali odmak. Jer kako i sama kaže, “glazba ne smije imati granice. Glazba nas mora spajati, a ne stavljati u neke okvire…”. “Na prvo slušanje zaljubila sam se u pjesmu. Ali u to vrijeme kada je pjesma napravljena, nisam imala osjećaj da je pravo vrijeme da je objavim. Čekala sam i čekala pravi trenutak i mislim da je to baš sada. Ono što me posebno veseli u ovoj pjesmi je aranžman kojeg je kreirao Marko Vicković Vicko koji je pjesmi dao novo ruho modernim i vrlo senzibilnim aranžmanom. Jako sam ponosna na cijeli autorski tim”, rekla je Marina Tomašević.

“Prije samog puštanja pjesme u javnosti, napravila sam mali eksperiment puštajući pjesmu nekim ljudima koji su različitih godišta i različitih glazbenih ukusa i ono što me posebno veseli je to da se baš svakom svidjela na prvu, što nije uobičajeno. Obožavam ovu pjesmu i znala sam da ću je kad-tad snimiti, barem za svoj gušt. Jako sam zahvalna prije svega diskografskoj kući Menart s kojom odlično surađujem te cijelom autorskom timu ove pjesme i veselim se svakoj novoj suradnji”, dodala je Marina. Više o ovoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Marina Tomašević – Noćas te ostavljam



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version