Manifest, mladi bend koji opisuje svoju glazbu kao trinity pop, predstavlja ljetnu poslasticu “Tko zna gdje”





Manifest, mladi bend koji opisuje svoju glazbu kao trinity pop, nakon uspješnog singla “Reci zašto s njim” s kojim su osvojili slušatelje, predstavlja ljetnu poslasticu “Tko zna gdje”. “Naš novi singl ljetnog je prizvuka. On opisuje kratke, ali slatke ljubavi. One koje žive tijekom ljeta, a skriveno se nadaš da završetak ljeta ne znači ujedno završetak te ljubavi. Optimistična melodija vodi kroz slatko-slanu stvarnost pritom ostavljajući prostora za maštanje onome koji se u pjesmi pronađe”, rekli su dečki iz benda Manifest.

Kako bi vizualno imponiralo auditivnom, otok Pag nametnuo se kao izvrsna destinacija snimanja spota. “Primarni cilj bilo je druženje i uživanje na šljunku dok morska pjena imitira pjenu pivice, a čak smo uspjeli snimiti i cijeli spot! No, nismo štedjeli na izazovima. Svirali smo s odjećom u moru i penjali se po kamenjarima kako bi dobili panoramske snimke. Snimanje je trajalo četiri ležerna dana, a za njega su zaslužni Ivan Brezec i Dorian Ložnjak“, dodali su.

Autori pjesme su naravno, opet, kao i uvijek, Marko i Matko Mihaljević, dok su aranžmanu pridonijeli svi članovi benda. A uz ovaj novi singl naziva Tko zna gdje ovog ljeta se možete opustiti na svim streaming servisima. Više o aktivnostima ovog benda možete doznati na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: Manifest – Tko zna gdje



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version