Lucidvox, psihodelične rokerice, dolaze u sklopu svoje turneje u Močvaru u nedjelju, 20. kolovoza 2023. godine





Lucidvox, psihodelične rokerice nastupaju u Močvari u nedjelju, 20. kolovoza 2023. godine. Vrata kluba se otvaraju u 20, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po 6, dok će na dan događanja ona koštati 8 eura.

Lucidvox je all-female bend osnovan 2013. godine. Na početku svog djelovanja djevojke su svirale obrade grupa poput Sonic YouthPixiesWhite Stripes ili Warpaint. No, ubrzo su počele stvarati vlastite glazbu pod utjecajem tih bendova te energičnim nastupima stekle popularnost kao jedan od najupečatljivijih izvođača na ruskoj DIY sceni krajem prošlog desetljeća. A glas o njima počeo se širiti diljem Europe. Tako je tako došao i do legendarnog Chrisa Eckmana koji vodi izdavačku kuću Glitterbeat Records, a za koju su Lucidvox objavile svoj prvi album We Are.

Energični nastupi ovog ženskog benda ostavljaju sjajne impresije

Album We Are označio je i pojavljivanje grupe u vodećim svjetskim glazbenim medijima, ali i na mnogim velikim glazbenim festivalima i klubovima. Njihovi energični nastupi ostavili su sjajne impresije te se o bendu Lucidvox počelo pisati kao o jednom od zanimljivijih mlađih europskih bendova. A nakon nastupa diljem Europe sada napokon dolaze u Zagreb. U Močvari ćemo se u nedjelju, 20. kolovoza 2023. godine, moći uvjeriti u ono sve što se o njima piše. Vjerujemo kako se nitko neće razočarati.

Inače, Lucidvox je specifičan i po tome što su članice benda učile svirati instrumente samo kako bi oformile ovaj bend. Galla i Nadežda nikada prije Lucidvox nisu svirale gitaru, odnosno bubnjeve. Alina je imala malo iskustvo u sviraju flaute, ali nije pjevala. Jedino je basistica Ana i prije Lucidvox svirala u bendu… A više o Lucidvoxu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Lucidvox – Videnie & My little star



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version