Lubino predstavlja “Anđeo tame” energičnu pop baladu stvorenu po uzoru na Erosa Ramazzottija





Glazbenik Lubino predstavlja singl “Anđeo tame”. Naime, Jure Lubina, mladi glazbenik, od prethodnog je singla “Djeca” započeo rebrending uzevši umjetničko ime Lubino. “Većina pjesama slavi razdoblje zaljubljenosti. No bitno je i prikazati emocije onih čije je povjerenje izigrano, a ljubavna veza naglo i neugodno prekinuta. Svi smo mi u jednom trenutku života bili u toj situaciji koja na svakom od nas ostavlja posljedice i rane. Kod nekih kraće, a kod nekih duže”, rekao je ovaj glazbenik.

Energična pop balada Anđeo tame stvorena je po uzoru na Erosa Ramazzottija čiji rad i stvaralaštvo ovaj glazbenik izrazito poštuje. I dodajmo, tekst pjesme Anđeo tame napisao je sam Lubino. Za glazbu je zaslužan Lubinov suradnik od samih početaka, Marko Tomasović, dok su aranžman, mix i master djelo mladog i talentiranog Hrvoja Domazeta.

Lubino od singla Djeca surađuje sa producenticom Anom Borić, a uz njenu pomoć i realizaciju snimateljice i montažerke Marije Tadić je video uradak za pjesmu Anđeo tame dočekao svjetlo dana. Dodatnu dimenziju videospotu je dala Anka Gavran koja je uz Lubina u njemu glumila. “Nadam se da će Anđeo tame doprijeti do srca mnogobrojne publike jer to me, kao izvođača i tekstopisca, najviše ispunjava”, poručio je Lubino. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Lubino – Anđeo tame



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version