Kasheme, kultni klub iz Zuricha, donosi djelić svoje atmosfere u Peti Kupe u subotu, 27. travnja 2024. godine

Ako zamislite klub u kojem DJ zvijezde poput Osunladea i Chez Damiera dolaze na vlastitu molbu svirati besplatno, upravo je takav klub Kasheme, klub u švicarskom Zurichu kojeg je najbolje opisati kao audiofilski bar, kulturni hub i epicentar događanja. I dodajmo, mnogi DJ-i obožavaju ovaj klub. Naime, Kasheme im dopušta da puštaju što žele, a pogotovo ambijentalni zvuk koji inače nemaju gdje svirati.

U ambijentu gotovo dnevnog boravka klub Kasheme na tri floora s vrhunskim zvučnim sustavom nudi i prostor u kojem publika u opuštenoj i nepretencioznoj atmosferi sjedi i sluša sjajnu muziku. A sličnu atmosferu će u subotu, 27. travnja 2024. godine, pokušati rekreirati zagrebački Peti Kupe na posebno uređenoj terasi. Party će i započeti predvečer na terasi, a u noćnim satima se i nastaviti unutar kluba.
Za tu priliku Kasheme Soundsystem predstavljat će trojica DJ-a. Guido Rumi je suvlasnik Kashemea i DJ koji strast nalazi u eklektičnoj fuziji žanrova kao što su jazz, afro, soul, house, balearica i ambient. Cilj mu je uvijek isti – biti izvor pozitivne i poticajne energije.

Romeu je jedinstven i kompletan selektor koji nije našao sreću u komercijalnim zabavama u turističkom okruženju južnog Portugala. Strast za dijeljenjem kvalitetne glazbe odvela ga je do raznih mjesta poput Osla, Lisabona i trenutačno Züricha, gdje je dio projekta Kasheme.

Ovu ekipu će u Petom kupeu ugostiti Imogenov dvojac Antonio Zuza i Ilija Rudman

SoulMate ili Nick Mazrekaj osnivač je Kashemea. Rođen je na Kosovu, a odrastao u Švicarskoj. Ovaj pravi glazbeni znalac stvara trenutke i ambijente koji sežu izvan prostora, a muziku koristi da dopre i poveže se sa svima koje sretne. I dodajmo, posebni gosti ovog izdanja bt će Kamma & Masalo, popularni amsterdamski dvojac i zvijezde etikete Rush Hour u vlasništvu Antala.

Povezani ljubavlju prema plesnoj muzici i enciklopedijskim znanjem o njoj, postigli su teško dostižnu razinu simbioze. Kamma & Masalo predstavljaju pravo slavlje plesne glazbe, zajedničke energije i same sreće. A sve će ih ugostiti Imogenov dvojac Antonio Zuza i Ilija Rudman. Dodajmo, njih dvojica su nastupili u Kashemeu čak pet puta. Više o klubu Kasheme doznajte na službenoj Instagram stranici.

VIDEO: Livingroom Session with Flo Real (Mahogani Music) | Kasheme Zurich

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version