Jelena Rozga nastupa na Dan Grada Zaprešića na glavnom gradskom trgu u subotu, 14. listopada 2023. godine





Ove godine Grad Zaprešić slavi svoj 28. rođendan, a proslava koju će uveličati Jelena Rozga održava se u subotu, 14. listopada 2023. godine, točno na dan kada je rođen i ban Josip Jelačić. Proslava Dana grada Zaprešića počinje u 20 sati na središnjem Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću. I dodajmo da će ove godine proslava biti posebna, budući da uskoro kreće obnova Novih dvora vrijedna 10 milijuna eura.

“Pravo je vrijeme da vam već danas uputimo poziv na proslavu. Dragi sugrađani, prijatelji i posjetitelji našega grada, vidimo se na velikom rođendanskom partyju uz koncert Jelene Rozge na Trgu Ivana Pavla II. u subotu, 14. listopada u 20 sati!“, poručili su iz Turističke zajednice grada Zaprešića. Uz poruku da je ulaz besplatan.

“Jako se veselim koncertu ove subote u Zaprešiću. Čujem da će nam se pridružiti i publika iz okolnih gradova i mjesta. I zato sam sigurna da ćemo zajedno napraviti tulum za pamćenje. Ovim putem pozivam sve da nam se pridruže na Trgu i da s nama zapjevaju i zaplešu! Vidimo se i jedva čekam koncert!“, rekla je Jelena Rozga. A organizatori napominju kako se zbog velikog broja posjetitelja na trg preporučuje doći već od 18:30 sati kada započinje zagrijavanje koje održava DJ Stole. Koncert Jelene Rozge započinje u 20 sati, a nakon njega slijedi veliki rođendanski after party. Više o Jeleni Rozgi doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Jelena Rozga – Grizem (acoustic)



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version