Jelena Oberman predstavlja “Ovaj svijet je lud”, svoj treći singl u 2023. godini





Jelena Oberman, mlada kantautorica iz Zaprešića, predstavlja svoju novu pjesmu naziva “Ovaj svijet je lud”, ali i prateći video spot. Ovu pjesmu je otpjevala Jelena Oberman, bubanj je odsvirao Danijel Kadijević, a gitare i bas Edvin Đerahović. Stringove je programirao Ivor Kasap, a aranžman i produkciju je obavio Penthouse Studio.

Ovaj svijet je lud je moj novi, ali i treći singl kojeg sam izdala 2023. godine. A ovu energičnu pjesmu, inspiriranu radom britanskog glazbenika IAMX-a, napisala sam lani. Sada je poprimila svoj studijski oblik i plod je suradnje mnogih glazbenika i producenata. Pjesma je intimna i govori o mom osobnom problemom nesanice. Ali je i posvećena svim psihičkim bolesnicima. Zato je objavljena i u mjesecu svibnju, mjesecu posvećenom svijesti o mentalnom zdravlju. I da dodam, u svijetu u kakvom živimo čovjek se neminovno mora zapitati je li lud onaj tko pukne ili svijet zbog kojeg je pukao“, rekla je Jelena Oberman.

Pjesmu Ovaj svijet je lud prati i atraktivan video spot kojeg uz Jelenu krase i četiri plesačice. A one su Patricija Marelja, Andrea Bešlić, Sara Eva Jakobović i Jelena Buneta. Spot je kamerom snimio David Barukčić, a za fotografiju su bili zaduženi Lorenzo Lo Grasso i Robert Oberman. A video je režirala Sellena Beram, dok je asistent produkcije bila Tamara Barešić. Više informacija o Jeleni doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: Jelena Oberman – Ovaj svijet je lud



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version