Iznervirana Marija Šerifović prekinula koncert: ‘Da mi sin bude kao vi, ubila bih se’

Regionalna pop zvijezda, koja je nedavno postala majka, Marija Šerifović održala je koncert u Švicarskoj. No, zbog četvorice muškaraca iz publike odlučila je koncert nakratko zaustaviti i uputiti par riječi.

“Vas četvorica ste toliko neodgojeni da je to pakao. Neviđeno ste neodgojeni, ja to moram reći, oprostite. Stvarno ste neodgojeni. Ako razumijete, ako ne razumijete, prevedite im”, započela je pjevačica te nastavila.

Uh, što sam se iznervirala. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam, drugi put neću”, rekla je Marija s pozornice i dobila pljesak i podršku ostatka publike.

@tanjasrdjevic

@Marija Serifovic marijaserifovic serifovic dolaziljubav drugacija buditedobro zürich foryou

♬ Originalton – Tanja Srdjevic

Emotivan nastup u Areni

Podsjećamo, ovog ožujka nakon 20 godina djelovanja Marija Šerifović konačno je nastupila pred prepunom zagrebačkom Arenom. Sudeći po reakcijama i skandiranju njenog imena, publika je jedva dočekala njen koncert, a i sama Marija je bila veoma emotivna.

Podsjetimo, Šerifović je na početku nastupa publici poručila kako joj treba malo vremena da joj se puls smiri.

Osim brojnih hitova, izvela je i ‘Molitvu’ s kojom je pobijedila na Eurosongu, a emocije su je gotovo svladale tijekom pjesme ‘Dolazi ljubav’ koju je posvetila sinu. Zbog njega je, kaže, skoro i odustala od koncerta.

U dom Janka Popovića Volarića od jutros pristižu čestitke: Zagrebački glumac se pohvalio novostima

Objava Iznervirana Marija Šerifović prekinula koncert: ‘Da mi sin bude kao vi, ubila bih se’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version