Italija i Albanija igraju prvi susret u skupini B na natjecanju EURO 2024 u subotu, 15. lipnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Italija i Albanija igrat će prvi susret u skupini B na natjecanju UEFA EURO 2024 u subotu, 15. lipnja 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu Signal Iduna Park u Dortmundu, točnije, na stadionu Borussije. Susret počinje u 21 sat, a sudit će ga njemački sudac Felix Zwayer. Podsjetimo, Azzuri su branitelji naslova prvaka Europe i veliki su favoriti protiv reprezentacije Albanije. A ove dvije nogometne reprezentacije su do sada međusobno igrale četiri puta, a svaki put je pobjeda otišla na stranu Talijana.

Podsjetimo, UEFA EURO 2024 ili Europsko nogometno prvenstvo igra se Njemačkoj i to od petka, 14. lipnja do nedjelje, 14. srpnja 2024. godine. I dodajmo, u skupini B igraju Španjolska, Hrvatska, Italija i Albanija. Već je odigrana prva utakmica u ovoj skupini, a u njoj je Španjolska pobijedila Hrvatsku s 3:0. A popis skupina i reprezentacija koje u njima igraju te sve termine i satnice doznajte ovdje.

“Divovi i heroji ne izlaze sa strahom, oni izlaze sa strašću i vjerom. Svatko od nas treba osigurati da ima svoju kutiju s alatom i da može zavrnuti ili odvrnuti ono što treba. No, Italija ima svoj način igre i moramo u njega vjerovati. Ponekad vas protivnici zaustave, ali uvjeren sam da možemo nametnuti naš plan igre”, rekao je Luciano Spalletti, izbornik Italije koji je reprezentaciju preuzeo u rujnu prošle, 2023. godine.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Italija – Albanija?

Utakmicu prvog kola skupine B nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Italija i Albanija. Ovaj se susret igra u subotu, 15. lipnja 2024. godine, a počinje u 21 sati. I dodajmo, utakmice se igra na Signal Iduna Park u Dortmundu. Prijenos ove nogometne utakmice u Hrvatskoj bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Italija veliki favorit. Tako je kvota na pobjedu Talijana 1.30, na pobjedu Albanaca koeficijent je 10.00, dok je koeficijent za neriješeno 4.60.

Više o nogometnoj reprezentaciji Italije doznajte na mrežnim stranicama saveza na adresi figc.it. O reprezentaciji Albanije više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO: Benvenuti nel canale degli Azzurri e delle Azzurre | Welcome to the Home of Azzurri and Azzurre

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version