Istra 1961 ugostila Dinamo u 2. kolu HNL-a





Istra 1961 je ugostila Dinamo Zagreb u 2. kolu SuperSport HNL-a na svom stadionu Aldo Drosina u subotu, 29. srpnja 2023. godine. A u Puli je Dinamo nastavio sa sjajnim predstavama na otvaranju nove sezone. Točnije, u 2. kolu SuperSport HNL-a uvjerljivo je slavio na gostovanju kod Istre 1961 rezultatom 3:0. Plavi su poveli već u 6. minuti utakmice zaista prekrasnim pogotkom Luke Ivanušeca. Prednost Plavih je u 57. udvostručio Mahir Emreli, da bi konačan rezultat u 69. minuti postavio Robert Ljubičić. Dodajmo da 2. kolo HNL-a završava utakmicama Rudeš – Osijek i Hajduk – Rijeka.

“Mogu čestitati svojoj momčadi na odlično odrađenoj utakmici i na osvojenim bodovima. Mislim da smo od prvog sučeva zvižduka bili ozbiljni i na svojoj razini. A kada je tako kvaliteta napravi razliku. Imali smo dosta novih igrača u prvoj postavi pa sam se i ja pitao kako ćemo izgledati i hoće li biti možda previše debitanata. Ali, ispalo je sve fenomenalno i tako su igrali svi novi koji su zaigrali”, rekao je Igor Bišćan, trener Dinama.

“Posebno dobro su igrali novopridošli igrači. A to su Takuro Kaneko, Maxime Bernauer te Bogdan Mihajličenko. Doduše, Bogdan je već igrao u prošloj utakmici, ali sad je prvi put startao. Ali odlično je igrao i Mahir Emreli koji je nakon dugo vremena nastupio od početka i pružio ozbiljan doprinos ovom rezultatu. Stvarno smo dobili dosta pozitivnog i kvalitetnog s ovom utakmica. Dakako, čestitam i momčadi Istre na korektnoj utakmici. Ali oni su se danas namjerili na boljeg suparnika i zato sam jako zadovoljan”, dodao je trener Bišćan. A što se još dešava u Dinamu, doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi gnkdinamo.hr.

VIDEO: Trener Igor Bišćan, Mahir Emreli i Robert Ljubičić komentiraju utakmicu Istra – Dinamo (0:3)



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version