Istra 1961 i Lokomotiva igraju susret 26. kola HNL-a u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine

Istra 1961 i Lokomotiva u sklopu 26. kola SuperSport HNL-a igraju susret na stadionu Aldo Drosina u Puli. Utakmica se igra u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine, sudi ju Igor Pajač, a počinje u 15 sati. Ovo će biti okršaj petog i osmog kluba na tablici, s tim da Istra ima tri boda više od Lokosa – njih 34. I dodajmo, u dva odigrana ovosezonska ogleda Lokomotiva je oba puta pobijedila Istrane.

Tako se u 8. kolu na gostovanju u Puli Lokosi pobijedili 1:2. Golove za zagrepčane su dali Goričan i Pivarić, počasni pogodak pred kraj utakmice postigao je Erceg. Drugi susret se odigrao u 17. kolu, zadnjem u proljetnom djelu prvenstva prije Svjetskog prvenstva u Kataru. I tada su Lokosi pobijedili i to rezultatom 2:0, golovima Kulenovića i Stojkovića. Spomenimo da će isti dan, ali u 17.30 sati, na Maksimiru igrati derbi kola između Dinama i Rijeke.

“Vezali smo dvije pobjede u ligi i idemo u dobrom raspoloženju u Pulu. Nemamo kartoniranih igrača, niti povrijeđenih igrača, izuzev Pivarića kojem je slomljen nos. Svi ostali igrači su nam na raspolaganju, tako da u dobrom raspoloženju putujemo u Pulu. Istra se pobjedom protiv Dinama u srijedu digla na psihološkom planu. A i tablica govori da su oni jedna ozbiljna ekipa. Kako god, morat ćemo uložiti veliki napor i trud kako bi se vratili s pozitivnim rezultatom u Zagreb“, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Istra je dobila “dodatnu snagu” pobjedom nad Dinamom

“Igramo u nedjelju protiv ekipe koja je meni zapravo draga i jako volim igrati protiv njih. Smatram da Lokomotiva ima jako puno kvalitetnih igrača, agresivnu obranu i dobru vezu, a prema naprijed puno mogućnosti s brzinom i tehnikom. Bit će zahtjevna utakmica. Ali mi idemo kao i do sada. Imat ćemo fokus na našu igru i učinit ćemo sve što možemo da uzmemo tri boda. Imali smo sada nekoliko dana za pripremiti se, ali nakon onakve pobjede kakvu smo ostvarili protiv Dinama nismo nimalo umorni i idemo dalje!”, rekao je glavni trener Istre Gonzalo Garcia.

“Trebamo ostati fokusirani jer su sve utakmice u HNL-u zahtjevne. Želimo u nedjelju nametnuti svoju igru i pokazati sve kvalitete koje donosimo kao momčad. Lokomotiva može i krenuti s pritiskom i krenuti nisko i čekati nas, no Istra će biti spremna na bilo koje njihovo iznenađenje i za to se pripremamo. Što se tiče lige, opet je sve gusto. Ali mi ne gledamo na kojoj smo poziciji, već što možemo postići. Domaće utakmice su sve posjećenije i nama to puno znači. Ljudi nas prepoznaju i dolaze podržavati, a moji igrači moraju biti ponosni na to što pružaju. Bez navijača i podrške nogomet nema smisla”, dodao je Garcia.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Istra 1961 – Lokomotiva?

26. kolo HNL-a igra se u subotu, 18. ožujak 2023. godine s početkom u 15 sati između nogometnih klubova NK Istra 1961 Pula i NK Lokomotiva Zagreb na stadionu Aldo Drosina u Puli. Prijenos nogometne utakmice bit će na televizijskim stanicama HTV2 i MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, ovaj susret je u egalu. Kvota na pobjedu Istre 1961 je 2.60, na pobjedu Lokomotive 2.80, dok je na neriješen rezultat koeficijent 3.40.

Više o nogometnom klubu NK Lokomotiva Zagreb doznajte na mrežnoj adresi nklokomotiva.hr. Više informacija o klubu NK Istra 1961 Pula možete naći na klupskim stranicama na adresi nkistra.com. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version