Ispovijest supruga nestale Marijane Seifert: ‘Želio sam se razvesti, ovo je istina o kobnoj noći’

satiPrije više od godinu dana Hrvatsku je potresla vijest o nestanku Marijane Seifert, bivše pobjednice regionalnog Big Brothera.

Sestra nestale Marijane šokirala izjavom: ‘Moja sestra nije u Savi, to je prevara. Molim vas tražite ju na Sljemenu’

Marijana je nestala u Zagrebu 27. travnja 2022. godine, a njezine su osobne stvari sljedećeg jutra pronađene kod Mosta mladosti.

Nestanak je, pisalo se tada, prijavio njezin suprug Karlo Seifert, a Marijanina obitelj sumnja da je on povezan s njezinim nestankom. O svemu se sada prvi put u javnosti oglasio Karlo Seifert koji je za DNEVNIK.hr progovorio o noći u kojoj je Marijana nestala i porukama u kojima je prijateljici pisala da se boji za svoj život.

Marijana Seifert (Foto: Screenshot / Youtube)

”Nikad nisam prijetio svojoj supruzi niti sam joj naudio na bilo koji način. Moja supruga je u tim porukama 25. veljače pisala kako je nju strah, kako će se njoj nešto inscenirati… Dva dana ranije je, 23. veljače, pod utjecajem alkohola uhićena u vlastitom stanu zbog nasilja prema meni i mojoj majci i to pred dvoje malodobne djece. Ne znam što reći na te poruke jer nakon njezina nestanka otkrivam veliku količinu neistina koje je govorila svima oko sebe”, tvrdi Karlo.

Kaže da se, nakon uhićenja, vratila u stan, a on ju je, tvrdi, ”molio da poradi na sebi i problemu s alkoholom, pružio sam joj šansu, rekao sam joj da probamo ispočetka graditi obitelj”. ”No, moj je uvjet bio da prestane s pijanstvima. Nažalost, to se nije dogodilo. Mjesec dana kasnije mahala je kuhinjskim nožem i tada sam zvao supruga njezine sestre koji ju je uspio smiriti. Njezina agresija uvijek je bila povezana s alkoholom. Zbog toga se liječila i bila pod terapijom, kao i zbog depresije”, kaže Karlo Seifert.

Sestra nestale Marijane: ‘Nešto jako mračno i strašno se zataškava, ne dopuštaju nam da vidimo snimke’

Tvrdi da je pet dana prije njezina nestanka Marijani i njezinim roditeljima rekao da želi razvod. ”Ponudio sam da u stanu ostane koliko joj treba dok se ne snađe, ali da treba biti svjesna da je to kraj naše veze”, priča Seifert.

”Ne znam što se zbivalo u njezinoj glavi. Ali moj dojam je bio da je ona bila duboko nesretna osoba koja nikad nije preboljela stigmu Big Brothera i bila je u velikom strahu od neprihvaćanja javnosti. To se manifestiralo i kad nam se rodio sin, ona se bojala izaći iz stana da ju netko ne bi snimio… Pokušavala je ne biti medijska ličnost”, smatra suprug nestale Marijane.

‘PREVIŠE JE TUGE U MENI’ Shrvana Marijanina majka poručila: ‘Policiji sam pokazala sve poruke, dobivala je prijetnje od bliske osobe’

Kaže da ju i dalje voli, a onda je ispričao kako je izgledao dan kada je nestala. Otišla je, priča, na posao u 9 sati, a oko 15 sati je javila da će ostati dulje na poslu. Oko 18:40 je, kaže, išao u trgovinu, a ona mu je javila da još ne treba dolaziti po nju. U obližnjem kafiću navodno ju je zatekao s nekim mladićem, oko čega su se porječkali, a u sitnim noćim satima preko telefona su se ponovno posvađali. Kući je došla oko 3 sata i bila je, prema Seifertovim riječima, trijezna.

”Rekao sam joj: Što radiš? Gdje si ti? Djelovala je zbunjeno što me našla u hodniku. Rekao sam joj da uđe u kuhinju, da razgovaramo. Razgovarali smo 15-ak minuta i tema je uvijek ista: zašto si to radiš, zašto nisi doma cijeli dan? Imaš dvoje djece koja te trebaju. Ona je ponavljala da je nezadovoljna poslom, da nema obitelj, da su je svi napustili… Rekao sam joj da će moju potporu imati i dalje bez obzira na to što ćemo se rastati. Na to je rekla da se mora ići prošetati”, prepričao je Karlo Seifert.

Marijana Seifert, Maja Kovačević (Foto: Cropix/Screenshot)

”Obula je druge tenisice, uzela je udobne, sportske, torbu s kojom je i došla te je napustila stan”, kaže i dodaje: ”Iduće što znam je da mi iza 7 sati ujutro policija dolazi na vrata s njezinom torbom i pita me: Znate li gdje vam je supruga?”.

”Ovo što sam sad rekao je istina. To je jedina verzija koja postoji i nju sam ispričao policiji. Piše se da sam tri puta promijenio iskaz što je laž. Policiji sam dao samo jedan iskaz, a to što se piše, ja to nikad nisam rekao”, tvrdi.

Marijana je misteriozno nestala prije 18 mjeseci (Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX)

Progovorio je i optužbama njezine obitelji koja nije zadovoljna istragom slučaja.

”Pa njezina sestra Maja javno je rekla da sam ja ubio svoju suprugu, zakopao je na Sljemenu pa otkopao… Strašno! I zbog toga sam protiv nje podnio kaznenu prijavu za klevetu. S obzirom na to da je to jedna monstruozna izmišljotina, ona kupuje svoju medijsku eksponiranost nestalom sestrom i sudjeluje u realityjima samo zato jer je sestra nestale Marijane… A bile su u lošim odnosima koje su više puta prekidale”, zaključio je Seifert.

Objava Ispovijest supruga nestale Marijane Seifert: ‘Želio sam se razvesti, ovo je istina o kobnoj noći’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version