Humanitarni koncert “Zoran Predin i gosti” u Lisinskom za pomoć stanovnicima Petrinje





U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će humanitarni koncert “Zoran Predin i gosti”. Ovaj koncert koji će se prikupljati sredstva za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice održat će se u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. godine, a organizira ga Rotary klub Zagreb Gradec. I dodajmo, ovo će biti prava glazbena poslastica za izbirljivu zagrebačku publiku nešto iskusnijeg koncertnog staža. Prema najavama organizatora, očekuje nas dva sata hitova. A poznavajući Zorana Predina i Davora Gobca, neće biti dosadno niti u pauzama između glazbenih brojeva.

Nasupit će i Anja Rupel, bivša frontmenica kultnog benda Videosex, koja se nakon dugo godina ponovo pojavljuje na zagrebačkoj sceni. A očekujemo, naravno, i njen duet s Davorom Gobcem u pjesmi Kako bih volio da si tu. Koncert se organizira povodom humanitarnoga djelovanja Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice. Očekuje nas odlična glazbena večer, prepuna hitova, dobre glazbe i još sjajnije atmosfere. I dodajmo, Zorana Predina će pratiti vrsni sastav, Damirov Django Group.

Prihod od koncerta Zoran Predin i gosti namijenjen je završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenom potresom. Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i od tada žive u stambenim kontejnerima. To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa – od interventnoga smještaja preko 120 osoba odmah nakon potresa, 9 mobilnih kućica, na desetke podijeljenih agregata i grijalica, dodjele preko 30 kamp prikolica, privremenog smještaja preko 200 osoba u apartmane do financiranja izgradnje i sanacije više obiteljskih kuća za mlade obitelji. Više o aktivnostima ovog Rotary kluba doznajte na mrežnim stranicama na adresi rczg.hr.



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version