Hrvatska i Turska igraju svoju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024 na Opus Areni u Osijeku





Hrvatska i Turska u četvrtak, 12. listopada 2023. godine, na Opus Areni igraju novi susret kvalifikacija za plasman na EURO 2024. No, uoči ove utakmice Vatrene je zatekla jedna loša vijest. Naime, reprezentativni napadač Andrej Kramarić neće konkurirati za dvoboj protiv Turske, ali niti za onaj s Walesom u nedjelju, 15. listopada 2023. godine.

Nakon detaljnih pregleda liječničke službe hrvatske nogometne reprezentacije, ustanovljeno je kako je njegova ozljeda mišića takve prirode da se Andrej Kramarić u idućih tjedan dana ne bi mogao oporaviti za predstojeće susrete. Stoga je procijenjeno kako je najbolje da nastavi s odgovarajućim terapijama u svom klubu. Također, dodajmo da se prije utakmice ispred Opus Arene organizira veselu Fun zonu gdje ćete moći uživo gledati prijenos utakmice Hrvatska – Turska.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Turska?

Utakmicu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvoEURO 2024 koje će se igrati u Njemačkoj u skupini D igraju Hrvatska i Turska u četvrtak, 12. listopada 2023. godine u 20.45 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Nova TV. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo da ovaj susret sudi engleski sudac Anthony Taylor. A što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Hrvatska i u ovoj utakmici favorit. Kvota na pobjedu Vatrenih je 1.70, na pobjedu Turske je 5.00, dok je koeficijent za neriješeno 3.60.

Više o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama Saveza na adresi hns-cff.hr. O reprezentaciji Turske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o samom nogometnom prvenstvu EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Joško Gvardiol i Luka Sučić (GENERACIJA 111)



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version