Horvaćanska cesta, tj. dio od Ulice Ferdinanda Budickog do ulice Hrgovići, zatvara se za sav promet od 23. svibnja do 6. lipnja 2023. godine!





Horvaćanska cesta, točnije njezin dio od Ulice Ferdinanda Budickog do ulice Hrgovići, zatvara se za sav cestovni promet. Taj dio Horvaćanske ceste će biti zatvoren od utorka, 23. svibnja u 9 sati sve do četvrtka, 6. lipnja 2023. godine. Budući da je Horvaćanska cesta jedna od najvažnijih zagrebačkih prometnica, očekuju se velike gužve na području Jaruna te prema Prečkom.

“Za potrebe izvođenja radova revitalizacije vrelovoda na sjevernom i južnom kolniku Horvaćanske ceste, na dijelu od Ulice Ferdinanda Budickog do ulice Hrgovići, od utorka, 23. svibnja od 9 pa do utorka, 6. lipnja 2023. godine do 4 sata, ta prometnica će biti zatvorena za sav promet. Napominjemo da će za vrijeme navedenih radova javni prijevoz putnika, tj. tramvajski prijevoz, odvijati nesmetano”, objavili su iz Grada.

“Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da se iste pridržavaju kako bi se izbjegli štetni događaji, a sve sudionike u prometu molimo za strpljenje i razumijevanje. Također, preporučuje obilazni pravac: Horvaćanska – Hrvatskog Sokola – Zagrebačka – Hrgovići – Horvaćanska i obratno”, dodatno su poručili iz Grada. Više informacija o aktualnostima u zagrebačkom prometu na mrežnim stranicama Zagrebačkog Holdinga.



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version