Halestorm, Grammyjem nagrađeni američki rockeri, dolaze u Dom sportova kao posebni gosti benda Alter Bridge

Halestorm, američki rockeri nagrađeni Grammy nagradom za najbolju hard rock i metal izvedbu s pjesmom “Love Bites (So Do I)”, nastupaju u subotu, 26. studenog 2022. godine u zagrebačkom Domu sportova. Hvaljena četvorka iz Pennsylvanije nastupit će kao posebni gosti benda Alter Bridge, a ovom prilikom predstavit će hvaljeni novi album “Back from the Dead”. Podsjetimo, on je svjetlo dana ugledao u svibnju 2022. godine i prikupio dosad najbolje kritike. Koncert u Domu sportova bit će njihov prvi nastup u Hrvatskoj. A zanimljivo, baš iz naše zemlje potječe i obitelj basista Josha Smitha.

Halestorm predvodi sjajna pjevačica i gitaristica Lzzy Hale. Ona je jedna od najboljih vokalistica na današnjoj rock sceni, a sam bend je aktivan od kraja 90-ih godina 20. stoljeća. No, ponajviše su poznati po svojim konstantnim turnejama. Pravi proboj stekli oko 2005. godine te od tada često bilježe i do 250 koncerata na godišnjoj razini!

Od 2006. bili su posebni gosti na turnejama brojnih hard rock i heavy metal izvođača i bendova, uključujući imena kao što su Alice Cooper, Alter Bridge, Seether, Staind, Papa Roach, Theory of a Deadman, Buckcherry, Disturbed, Avenged Sevenfold, Stone Sour, Heaven & Hell, Evanescence, Lita Ford, Godsmack, Bullet for My Valentine

Tijekom svoje glazbene karijere objavili su pet studijskih albuma

Svoj katalog su počeli popunjavati s istoimenim prvijencem iz 2009. godine. A dodajmo da posljednje hvaljeno studijsko izdanje Back From The Dead koje je Metal Hammer već uvrstio na popis najboljih metal albuma u 2022. godini možete pronaći u svim prodavaonicama Dancing Beara te putem web shopa na mrežnoj stranici dancingbear.hr. Napominjemo da album osim na CD-u možete kupiti i na crnom i crvenom LP-u! Više o ovom bendu doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi halestormrocks.com.

Čitavu večer dodatno će pojačati i Mammoth WVH. A to je bend iza kojeg stoji Wolfgang Van Halen, sin legendarnog Eddieja Van Halena. Velika Pawns & Kings turneja Alter Bridgea, Halestorma i Wolfgang WVH-a prolazi kroz 25 gradova i 18 zemalja. A ovaj zagrebački nastup u Domu sportova ujedno će biti i jedini u regiji. Ulaznice u pretprodaji nabavite po cijeni od 230, dok će na one na dan koncerta iznositi 260 kuna. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

VIDEO: Halestorm – Back from the Dead

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version