Fotografija koja je podignula prašinu: Je li Boris Rogoznica ovim potezom potvrdio da ljubi atraktivnu brinetu

Nakon što se prije dva dana pohvalio kako si je ispunio dugogodišnju želju otputovavši na Tajland, domaći glazbenik Boris Rogoznica sad se pohvalio i kako ondje ima posebno društvo.

Naime, Boris je uoči leta za Tajland otkrio kako putuje ‘samostalno, spontano, bez agencije’ ne otkrivajući je li se u istraživanje ove egzotične zemlje uputio sam ili ima društvo.

Međutim, njegove objave s Tajlanda pokazuju kako na putovanju ipak ima društvo, a sudeći prema fotografijama, riječ je o djevojci s kojom ima poprilično blizak odnos.

Kupali se sa slonovima

‘Jedan od najpopularnijih nacionalnih parkova na Thailandu – Erawan. U bujnoj šumi u pokrajni Kanchanaburu, proteže se na 550km2 a sam vodopad se izlijeva sa 7 visinskih nivoa.

Definitivno vrijedi posjetiti kao jednodnevni izlet iz Bangkoka, zajedno sa rezervatom slonova gdje upravo idemo’, napisao je Boris uz niz fotografija iz spomenutog nacionalnog parka.

A na istima se, osim glazbenika, može vidjeti i misteriozna brineta kojoj je Boris i ovaj put sakrio lice. No, to nije jedina fotografija na kojoj se vidi dotična djevojka.

Boris Rogoznica ne skriva sreću zbog novosti u životu: ‘Držite fige da prođe dobro’

Vješto skriva identitet

Boris je s pratiteljima na Instagramu podijelio i fotografije na kojima uživa u nevjerojatnom iskustvu kupanja sa slonovima, a na jednoj od objavljenih fotografija ponovno se može vidjeti tajanstvena djevojka.

Sudeći prema fotografija na kojoj zajedno sjede na slonu, čini se kako glazbenik i njegova pratnja na putovanju imaju poprilično blizak odnos.

Također, u jednom od videa iz grada na kojima Boris pokazuje tradicionalne delicije koje se mogu probati u Bangkoku u pozadini se može čuti glas djevojke s kojom putujem, a koja je, očito, zadužena za sve fotografije i videe koje glazbenik objavljuje na Instagramu.

Boris u društvu misteriozne djevojke istražuje Tajland (Foto: Instagram)

Zajedno istraživali i Maltu?

Inače, Boris je u listopadu prošle godine istraživao Maltu, a tad je javnost zaintrigirao objavama na kojima pozira u društvu nepoznate djevojke. Glazbenik tad nije otkrivao je li riječ o novoj djevojci ili tek prijateljici.

Međutim, uspoređujući djevojku s Malte s onom koja trenutno putuje s Rogoznicom po Tajlandu, moglo bi se reći kako se radi o istoj osobi, čiji identitet pjevač skriva kao zmija noge.

Podsjećamo, Boris je široj javnosti najpoznatiji kao bivši suprug HRT-ove voditeljice Doris Pinčić Guberović od koje se razveo 2020. godine nakon sedam godina braka, a s kojom je dobio dvoje djece, sina Donata te kćer Gitu.

Objava Fotografija koja je podignula prašinu: Je li Boris Rogoznica ovim potezom potvrdio da ljubi atraktivnu brinetu pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version