Femme nouvelle festival vol. 4





Četvrto izdanje Femme nouvelle festivala održat će se u četvrtak, 8. lipnja 2023. godine od 19 sati u ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara. A na ovogodišnjem live izdanju nagradom Porin nagrađenog projekta nastupit će Sara Renar, Nika Turković, Nela i Tia. Dodajmo da se ovaj Femme nouvelle festival održava povodom objave četvrte po redu kompilacije. A na njoj se ove, 2023. godine, po prvi puta domaćim kantautoricama pridružuju i glazbenice iz regije.

Tako na Femme nouvelle vol. 4 sudjeluju Konstrakta (Universal Music), Miach (Aquarius Records), Tara Thaller (Aquarius Records), Tia (Aquarius Records), Ether (Basic & Rough), Anna Moor (Intek Music), Nela (Croatia Records), Macha Ravel (Bassivity DIgital) i Dina Jashari. Datum objave digitalne kompilacije je četvrtak, 8. lipnja, a uskoro stiže i fizičko izdanje.

Uz ovogodišnje sudionice Nelu i Tiu koje će publici u Vintageu predstaviti svoje nove singlove Nebo gori i To nismo mi, nastupaju i alumne Femme nouvelle projekta Sara Renar i Nika Turković. Podsjetimo, Sara Renar ove je godine proslavila čak deset godina blistave karijere. A Nika Turković je publiku i kritiku osvojila debitantskim albumom 11 objavljenim u siječnju ove, 2023. godine. Ulaz na festival je besplatan, a više informacija potražite na Facebook eventu.

VIDEO SPOT: Nika Turković | Sara Renar | Nela | Tia



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version