Enis Bešlagić rasplakao poznatog voditelja: Nije to očekivao od glumca

Bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac, 49-godišnji Enis Bešlagić, trenutno osvaja regiju svojom predstavom ‘Da sam ja neko’.

Svoj životni put, od odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i što je danas, Bešlagić je kroz iskrenu i autentičnu priču, punu emocija i svojevrsnog miksa osjećaja, pretočio u predstavu za koju se redovno traži ulaznica više, a posljednji nastup imao je u Trogiru.

Ondje je, kao i u ostalim gradovima do sad, dodijelio i svoju posebnu nagradu ‘Enisov NAJSMIJEH’ koja je ovaj put otišla u ruke poznatog voditelja Frane Ridjana.

“Ostavio si me bez teksta, nisam ovo očekivao”

A koliko je ovo priznanje bilo emotivno za našeg voditelja najbolje govori snimka u kojoj se 39-godišnjak kroz suze zahvaljuje glumcu na nagradi.

“Ostavio si me bez teksta, nisam ovo očekivao”, rekao je, između ostalog, emotivni Frano kojeg je Enisova nagrada dodatno dirnula jer ju je dobio u svom rodnom gradu Trogiru.

Enisovo priznanje publika je pozdravila gromoglasnim pljeskom, a glumac se još jednom zahvalio svima koji su svojim dolaskom uveličali njegovu jedinstvenu predstavu.

Enis Bešlagić isprovocirao Houdeka: Jacques mu brzo vratio objavom na društvenim mrežama

Dodijelio nagradu i Baby Lasagni

Inače, ‘Enisov NAJSMIJEH’ do sad su dobile i brojne druge poznate osobe s domaće scene, a jedna od njih je i Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

Tako je glumac talentiranom pjevaču nagradu dodijelio krajem svibnja kad je nastupao u Opatiji, a Marko nije krio ponos zbog iste.

“Hvala svima vama, dobiti ovu nagradu je velika čast s obzirom na to da je Enis cijelo moje djetinjstvo nasmijavao mene i moju obitelj. Šemso je toliko puta razveselio mene i mog brata, dobiti nagradu od čovjeka koji nam je uljepšao djetinjstvo je stvarno nešto posebno”, poručio je tad mladi glazbenik.

Objava Enis Bešlagić rasplakao poznatog voditelja: Nije to očekivao od glumca pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version