Električni orgazam, uoči velikog zagrebačkog koncerta, u Tvornici kulture u srijedu, 18. listopada 2023. godine, promovira tri ovogodišnja albuma





Uoči svog velikog zagrebačkog koncerta Električni orgazam će promovirati čak tri ovogodišnja albuma i to na Meet&Greet eventu. A on će se održati u Tvornici kulture u srijedu, 18. listopada 2023. godine. Event počinje u 18 sati kada Gile i Švaba stižu u Mali pogon na potpisivanje ploča i druženje s fanovima. I dodajmo, istu večer će u Tvornici zasvirati bend Disco Blues, kojem će se Gile pridružiti u par pjesama. Spomenimo i da je ulaz na Meet&Greet event u Tvornici kulture slobodan.

Električni orgazam velikim će koncertom proslaviti 40 godina albuma Les Chansones Populaires te zaokružiti ovu koncertnu godinu. A dva tjedna prije koncerta Meet & greet, novi program Tvornice kulture, omogućit će obožavateljima, medijima, ali i slučajnim prolaznicima, da saznaju više o albumima i radu Električnog orgazma te pobliže upoznaju kultni beogradski bend.

Osim moderiranog razgovora, Orgazam će predstaviti i tri ovogodišnja Croatia Records izdanja: Električni orgazam – Warszava ’81, En Vivo En La Fábrica, live album snimljen na prošlogodišnjem koncertu u Tvornici kulture te slavljenički Les Chansones Populaires. Nakon službenog dijela koji će početi u 18 sati, uslijedit će potpisivanje ploča te druženje s fanovima i prijateljima benda.

Nakon promocije zabavite se uz bend Disco Blues

Druženje će se u Malom pogonu nakon promocije albuma Električnog orgazma nastaviti i to od 20 sati uz koncert benda Disco Bluesa. Podsjetimo, to je platforma glazbenika predvođene multiinstrumentalistom, skladateljem i producentom Elvisom Sršenom. Disco Blues djeluje s ciljem da velikim hitovima i poznatim klasicima podari novo, svježe i plesno ruho…

Tako će na setlisti Disco Bluesa naći numere svjetski poznatih i voljenih izvođača. Dodajmo i da baš svaki nastup ovog benda izgleda i zvuči drugačije. Ali ovo će izdanje ipak biti posebno jer će se glazbenicima na pozornici pridružiti i Gile koji će s njima izvesti par pjesama. Spomenimo i da je ulaz na oba eventa je slobodan. Više o Električnom orgazmu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Električni orgazam – Ja sam težak kao konj | Koncert za 35. godina | Beograd – 26.12.2015.



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version