Džentlmeni predstavljaju “Nije važno”, pjesmu koja govori o rastancima





Početkom lipnja 2024. godine Džentlmeni su pjesmu “Nije važno” premijerno predstavili na CMC festivalu u Vodicama. A tamo su ujedno održali i veliki koncert te privukli veliki broj publike. No, nije to ništa čudno, jer Džentlmeni su postali sinonim za pravu feštu, a nju naprave gdje god da se pojave. I dodajmo, poznato je da Dalmacija voli tamburaše, stoga su ih Vodice sjajno primile u spektakularnoj festivalskoj noći CMC festivala.

Nije važno je njihova nova pjesma, a koja je jedna od stanica na putu do novog studijskog albuma. Prava je to pjesma o rastanku koja je omotana iskrenim emocijama. No, nije rijetkost da Džentlmeni unutar svojeg benda imaju snažne autore čije pjesme zauzimaju svoje mjesto u radijskom eteru. Tako je pjesmu Nije važno skladao Bojan Benčić, gitarist Džentlmena i to na tekst Nenada Mikića. Aranžman je kao i na svim ostalim njihovih pjesmama djelo Darka Čuvidića i Željka Nikolina, dvojca koji stoji iza velikog broja hitova Džentlmena.

U iščekivanju videospota za ovaj singl Džentlmeni trenutno borave na pozornic. Tako su nakon CMC festivala 2024 održali spektakularan koncert u sklopu proslave Vidova, tj. Dana Općine Pitomača. Za sve nadolazeće koncerte pratite njihov Facebook profil, a umeđuvremenu Nije važno će sigurno zaploviti radijskim vodama i privući pozornost glazbenih urednika, ali i slušatelja.

AUDIO: Džentlmeni – Nije važno



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version