Doselio u Zagreb pa ga šokirali tinejdžeri: ‘Zašto se stalno deru i toliko psuju’

Student koji je došao na studij u Zagreb postavio je pitanje na društvenim mrežama o ponašanju tinejdžera u metropoli.

“Što je s tinejdžerima tu? Zašto se konstantno deru dok pričaju? Zašto toliko psuju? Je li to tako i prije bilo? Jesmo i mi bili takvi prije 10-ak godina, a da smo samo potisnuli? Ili ja postajem intolerantniji na te stvari što sam stariji?”, upitao je ostale.

Većina ga je korisnika društvenih mreža podsjetila da su takvi manje više svi tinejdžeri u tim godinama bez obzira odakle dolaze.

Pošast koja zahvaća sve mlađe: ‘Već za tri tjedna mogu razviti teški oblik ovisnosti i poremećaja’

“Ne znam za zagrebačke konkretno, ali pretpostavljam da su bili takvi i prije 10 godina. Karlovački sigurno jesu. I prije 20. Točno to, postaješ netolerantniji kako stariš, događa se i najboljima.

S tim da postoji i objektivan razlog – malo tko na svijetu je tako užasno glup kao tinejdžeri (upravo zbog toga što misle da su najpametniji na svijetu). Ne ovi sad tinejdžeri, nego svi ikad, uključujući i mene kad sam bio tinejdžer i svakog”, poručio mu je jedan Karlovčanin.

‘Ide prema gorem’

Neki su naveli da unatoč tomu što su tinejdžeri skloni takvom ponašanju, smatraju kako je ono sve gore i gore.

“Čekaj da ti dolete u tramvaj ovi iz ‘kuiš brate ja sam iz Dubrave, ona će meni reć kužiš buraz’. Ne znam kakvu si dosad imao sliku Zagreba, ali se ništa nije promijenilo zapravo dosta toga ide prema gorem”, poručio mu je jedan Zagrepčanin.

Šokirala se kad je otvorila knjižicu autoškole i vidjela što piše: ‘Vidi se da je netko drugi to pisao’

“Od kad je TikToka i ovih susjeda influencera i još gore muzike koju klinci slušaju, koja se ni ne može nazvati muzikom, to su klinci gori, bahatiji i bez ikakve kulture i poštovanja prema starijima, vršnjacima i okolini”, zaključio je jedan komentator.

 

 

Objava Doselio u Zagreb pa ga šokirali tinejdžeri: ‘Zašto se stalno deru i toliko psuju’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version