Doris Pinčić izluđena prometom u Zagrebu: ‘Stvarno me teško izbaciti iz takta’

Otkada je uzela pauzu s društvenih mreže, iščekujući rođenje trećeg djeteta, pojavio se jedan stariji video na kojem glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović govori o uvijek akutalnom problemu u gradu Zagrebu. Naime, prošle je godine za HTV snimila video iz automobila u kojemu je objašnjavala kakva je vozačica i što je smeta u zagrebačkom prometu.

Ella odlučila prekinuti nagađanja: Otkrila je gdje živi i u kakvom su odnosu ona i Charles

“Stvarno me je teško izbaciti iz takta s nekim glupostima u prometu, a ono što me živcira u vožnji je ta gužva koju je nemoguće izbjeći u gradu kao što je Zagreb”, započela je Doris u videu.

“Gužva me izludi, evo izludi me to što ne mogu nikada točno planirati koliko mi vremena treba do destinacije. Nekad mi do iste destinacije treba 15 minuta, a nekad 45 minuta ili više od toga. I to me apsolutno izluđuje i živcira. Ali da me nešto ljuti, ne, vjerujem da ja ljutim druge vozače jer da sam sad neka ekstra vozačica – to nisam”, zaključila je tada Doris.

@hrvatska_radiotelevizija Doris Pinčić otkrila je što je živcira u prometu #promet #dorispincic #voznja #hrt #fyp ♬ original sound – HRT

Dok je trudna Doris trenutno na porodiljnom dopustu, HTV je najavio da počinje s emitiranjem dokumentarne serije “Planine”, u kojoj je voditeljica upravo Doris.

Inače, Planine je serija zabavnog i edukativnog sadržaja u kojemu se upoznaju hrvatski vrhovi, ljudi i krajevi.

“Hodanje uzbrdo je poput života, ideš gore i katkad je teško, htio bi odustati, ali kada dođeš na vrh, shvatiš da je upravo to cijeli život u malom”, opisala je Doris za HTV svoj novi projekt.

Mirjana Hrga o nekadašnjem poslu: ‘Više to nikada neću vidjeti, to je jedino što vrijedi’

Nakon odlaska na porodiljni, ova popularna voditeljica gotovo u potpunosti se povukla iz javnosti te ne dijeli novosti vezane za trudnoću.

Objava Doris Pinčić izluđena prometom u Zagrebu: ‘Stvarno me teško izbaciti iz takta’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version