Donosimo najnovije vijesti s tržišta rada i pregršt otvorenih radnih mjesta!

Na portalu posao.hr možete pronaći najnovije vijesti s tržišta rada i pregršt otvorenih radnih mjesta! Pogledajte u nastavku kojih 10 pozicija za vas izdvajamo ovaj tjedan!

Financijska agencija / FINA zapošljava Djelatnika poslovnice – referenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Opseg posla uključuje obavljanje uplata, isplata, razmjene i svih drugih poslova propisanih uputom o radu s gotovim novcem te provođenje operativnih postupaka reguliranih propisima o sprečavanju pranja novca. Poslodavac nudi božićnicu, dar za Uskrs, regres te prigodnu nagradu za rođenje djeteta. Možete se prijaviti do 24.10.2023.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava HR generalista (m/ž). Posao se obavlja u Novom Marofu. Prijave se zaprimaju do 01.11.2023. Poslodavac nudi redovita konkurentna primanja uz prigodne isplate (regres, božićnica, uskrsnica, jubilarne nagrade, dar djetetu i sl.).

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava Zamjenika voditelja tematskog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Izabrani kandidat odgovoran je za svakodnevne prodajne i operativne aktivnosti s fokusom na sigurnost djece, edutainment, lojalnost korisnika, te ostvarenje plana prihoda i profitabilnosti. Odgovoran je osigurati oduševljene korisnike pruženom uslugom i ukupnim doživljajem. Prijaviti se možete do 31.10.2023.

Baltazar Didaktika j.d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž). U opisu posla se nalazi svakodnevni osobni, telefonski i kontakt s kupcima pute e-maila. Poslodavac nudi prijenosno računalo, mobitel, prigodne nagrade (božićnica, regres, dar za djecu i sl.) te stimulativna primanja i nagrade za radne rezultate. Mjesto rada je Sveti Ivan Zelina, a prijaviti se možete do 27.11.2023.

Pokas Vision zapošljava na poziciji Monter sustava tehničke zaštite (m/ž). U opisu posla nalazi se ugradnja sustava tehničke zaštite (videonadzor, alarm, videoportafon, kontrola pristupa). Poslodavac nudi službeni automobil, laptop i mobitel te još mnoge druge pogodnosti. Mjesto rada je Velika Gorica. Prijaviti se možete do 27.10.2023.

                                                                                                                                     Poliklinika Harni zapošljava Liječnika specijalista ginekologije i opstetricije (m/ž) u Zagrebu. Nude atraktivne neto plaće u rasponu od 3500 do 4000 eura, isplatu naknade za putne troškove, bonuse na plaću te rad u okruženju profesionalaca posvećenih medicinskoj izvrsnosti. Možete se prijaviti do 30.10.2023.     

MTO d.o.o. / Kessel traži Savjetnika za sustave odvodnje (m/ž). Opis posla uključuje savjetovanje klijenata u pitanjima tehničke izvedbe i odabira odgovarajućeg sustava odvodnje i kanalizacije. Novom djelatniku nude dodatne bonuse i nagrade ovisno o godišnjim rezultatima rada. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 25.10.2023.

Fotonapon d.o.o. zapošljava na poziciji Monter – vodeći monter fotonaponskih sustava (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi montaža i priključivanje modula fotonaponskih sustava, održavanje sustava i otklanjanje kvarova te rad na visinama (na krovu). Prijaviti se možete do 22.10.2023.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž). Izabrani kandidat odgovoran je za prijem kupaca te za prodaju robe iz asortimana poslodavca u poslovnici. Poslodavac nudi trinaestu plaću, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), kvartalne premije / neto nagrade za ostvarene rezultate, naknadu za topli obrok te djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto. Mjesto rada je Buzin, a prijave se zaprimaju do 31.10.2023.

Veterinarska ambulanta Šegota d.o.o. zapošljava Veterinara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. Traže motiviranu, komunikativnu osobu koja želii napredovati u struci. U opisu posla se nalazi rad u ambulanti za male životinje. Novom djelatniku nude redovita i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 24.10.2023.

Posjetite portal posao.hr i pretražite ostatak bogate ponude!

 

Pročitajte više na Zagrebonline.hr

Exit mobile version