Djigibaoo, perjanice trenutne rock and roll scene grada Splita, predstavlja novi singl “Lako je”





Za bend Djigibaoo više nije nepotrebno pisati “mlade nade”, već je bolje reći perjanice trenutne rock and roll scene grada Splita. A ovaj bend ovih dana objavljuje svoj već drugi singl! Nakon što su uspješno začarali publiku pjesmom i spotom “Začaran” nisu gubili vrijeme nego su nastavili raditi na novom materijalu kojeg jedva čekaju pustiti u svijet. Dio tog Djigibaoo rokerskog, pomalo mračnog, ali u drugu ruku i optimističnog svemira, je i nova pjesma naziva “Lako je”.

Zarazan gitarski riff, mistična atmosferičnost i savršena dinamika postignuta ritam sekcijom Josipa Brkljačića i Ivana Malenice, gitarama i vokalima Petra Stolnika i Antonija Šabića postaju zaštitni znakovi ovog sve uspješnijeg splitskog sastava koji u punom jeku gazi samo prema naprijed i ne gleda unazad. Kao i prethodni singl Začaran, za potpuni rad na pjesmi zaslužan je sam bend. A to osim kreiranja glazbe, teksta i aranžmana u njihovom slučaju znači i kompletno snimanje te produkciju pjesme. I dodajmo, mastering je ponovno sjajno odradio Ivan Božanić iz benda Pips, Chips & Videoclips.

Ideja spota također pripada bendu, a nju je još jednom na fantastičan način izrealizirao Marino Vrca. Podsjetimo, Marino dolazi iz vrlo obećavajućeg i autentičnog splitskog sastava La Volpe. A kao što smo već navikli od Djigija, oni nam donose odgovore na svakodnevna pitanja koje nas more u našim glavama i srcima, ali i na svoj jedinstven pogled na svijet i život. Koliko je lako, je li uopće lako i što je danas lako? Poslušajte ovaj singl i prosudite sami. Više o ovom splitskom rock bendu doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: Djigibaoo – Lako je & Začaran



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version