Dirljiva objava Ribafisha: ‘Bilo bi puno lakše i jednostavnije povući se i kukati kako je život pokvaren’

Projekt koji već godinama oduševljava djecu i odrasle, pokrenuo je Domagoj Jakopović Ribafish i udruga RokOtok, a sada je Ribafish priprema za novu avanturu – 23. lipnja kreće u novi plivački pothvat kojim će preplivati Istarski polutok.

Tijekom 24 dana Ribafish će preplivati stotinjak kilometara od Preluka do Pule i posjetiti brojne plaže Istre i Kvarnera. Uz edukativne radionice, druženje s djecom i odraslima te brojne akcije čišćenja prirode i zanimljive igre plivat će se prosječno pet kilometara dnevno sve do krajnjeg ovogodišnjeg cilja i dočeka u Puli 17. srpnja. Uoči nove avanture, Ribafish se oglasio i putem društvenih mreža oproštajnim pismom.

“Opraštam se frendovi sa vama jer krećemo u još jednu veliku avanturu, pa bi vam čisto onak, jer ste veliki i divni samo htio zahvaliti što postojite. Naravno da ću zaboravit pola vas pa me zvređajte u komentarima…”, započeo je objavu i nastavio.

‘Hvala svima koji vjerujete u mene’

“Hvala puno ljudima s kopna koji nam daju vjetar u leđa i ljudima s mora koji su nas dočekali, pratili, ugostili, nahranili i napili, hvala ljudima iz turističkih zajednica, općina i županija koji su nam pomogli oko dočeka i organizacije na samom mjestu. Hvala svima koji ste nam poslali neku klopu i cugu, hvala i onima koji lajkaju i daju koju riječ podrške, hvala sponzorima i donatorima što ste platili brod pa da ne moram vuć gumenjak za sobom kao Jack Lalaine, ili kako se već zvao…”, istaknuo je Ribafish.

“Hvala i sedmoj sili, mojoj braći i sestrama novinarima i novinarkama što prate projekt i omogućuju da vijest dođe do što više znatiželjnika koji onda dođu do plaža s klincima – zbog čega i radimo ovo sve. Hvala Čistećim Medvjedićima što rade isto što i mi samo pametnije i kvalitetnije, nastavljamo i dalje borbu i edukaciju protiv otpada”

“Hvala najviše vama koji vjerujete u mene i misiju da promijenimo svijet na bolje time što ćemo djeci pokušati objasniti da treba voljeti i paziti naš jedini Planet. Dobili smo, kupili i napravili u ova zadnja tri neprospavana mjeseca nekih petnaestak tisuća edukativnih (dobro, ima i blesavih) poklona raspoređenih u 1.500 vrećica”, istaknuo je Jakopović.

Dirljiva objava Ribafisha o odnosu s roditeljima: ‘Nisam im rekao sve što sam htio’

‘Idemo se boriti za nešto dobro’

“Bilo bi puno lakše i jednostavnije povući se i kukati kako je život pokvaren, odustati i ne talasati, ali zahvaljujući svima vama – idemo se boriti za nešto dobro, klince koji će se uz sve svoje obaveze možda malo više družiti u prirodi. Konzumerizam i kapitalizam opasno prijete da nas uguše, a možda je #RokOtok nekakva mala slamčica za bijeg u neki bolji život”, poručio je i posebnu zahvalu uputio svojim roditeljima.

“Eto, hvala mama i tata što ste me napravili ovakvog, hvala prijateljima, osobno znanim i društvenomrežnim što se nasmijavamo svaki dan. Hvala Saši za ovogodišnji dizajn, hvala Nikoli i Ivanu na karti, hvala i svim poslodavcima koji meni i Kasandri plaćaju za naše recepte, recenzije, putopise i sve ostalo – Udruga RokOtok ne isplaćuje plaće, sve je na volonterskoj bazi i sav novac ide za troškove prijevoza i darove”, poručio je.

“Uglavnom, naletite i vi ako ste u blizini na ovogodišnji #RokOtok, odnosno #RokPoluotok, poslušajte ćelavog morža, počistite i prošećite s nama i ako ste u prilici – širite nekim videom ili porukom vijest da se nešto događa. Puno vam hvala na svemu, krećemo za devet dana”, zaključio je Ribafish.

Neopisiva bol i dalje traje, Ribafish opisao kroz što prolazi: ‘Kako ćemo ti i ja ovo bez suza’

Objava Dirljiva objava Ribafisha: ‘Bilo bi puno lakše i jednostavnije povući se i kukati kako je život pokvaren’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version