Dinamo i Rijeka u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine igraju susret 26. kola HNL-a

Zagrebački GNK Dinamo i HNK Rijeka u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine igraju susret 26. kola SuperSport HNL-a. Utakmica se igra na stadionu Maksimir, počinje u 17.30 sati, a sudi ju ciparski sudac Menelaos Antoniou. Što se tiče ovog hrvatskog nogometnog derbija, Dinamo ga dočekuje prilično uzdrman, budući da su Plavi u prošle tri utakmice osvojili samo jedan bod. Prvo su s Osijekom odigrali 1:1, a onda su nanizali dva uzastopna poraza. Tako ih je Šibenik na Šubićevcu pobijedio s 2:1, a onda i Istra 1961 u Puli s 1:0. Ovo nije laka situacija za Plave, iako su i dalje uvjerljvo prvi i imaju 56 bodova, 9 više od drugog Hajduka.

“Teško je sada na brzinu analizirati poraz od Istre, ali vidjeli ste da smo težili pobjedi. Imali smo u prvom poluvremenu neke čiste prilike koje nismo iskoristili i što drugo mogu nego čestitati Istri na zasluženoj pobjedi. Nažalost, moram konstatirati nešto što nam se dogodilo i u prošloj utakmici u Šibeniku, a sada i u Puli. Naime, zaista nam je teško igrati po ovakvim podlogama. Teško je napraviti suvislu akciju na zgusnutu formaciju jer na ovakvim terenima vas uvijek čekaju momčadi koje vrebaju iz kontre i polukontre. Ništa, idemo dalje, ostala je ista meta i isto odstojanje. Moramo se pripremiti za utakmicu s Rijekom“, rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Dinamu možete pomoći tako da ga podržite sa maksimirskih tribina. Prodaja ulaznica za članove kluba počinje u petak, 17. ožujka u 11 sati. Za sve ostale navijače prodaja ulaznica će biti moguća od subote, 18. ožujka. Cijene ulaznice iznosi 5 eura za tribine sjever gore i dolje, 7 za tribinu zapad gore te 10 za zapad dolje. Napominjemo da će tribina jug će biti otvorena za Armadu, navijače Rijeke, a cijena ulaznice iznosi 5 eura. Prodaja ulaznica za tu tribinu će biti na blagajnama jug na dan utakmice od 15:30 sati.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Rijeka?

Utakmica 26. kola SuperSport HNL-a između klubova GNK Dinamo Zagreb i HNK Rijeka igra se u nedjelju, 19. rujna 2022. godine u 17.30 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Iako su Plavi poraženi dva puta zaredom, kladionice predviđaju da će ovu utakmicu Dinamo lako pobijediti. Tako na pobjedu Dinama koeficijent iznosi 1.40, na pobjedu Rijeke čak 8.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 5.00.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version