Dikana iživcirao Šprajc pa mu žestoko odgovorio: ‘Dakle stvarno’

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan okomio se na Zorana Šprajca u jednoj od svojih posljednjih objava i to zbog izjave koju je voditelj izjavio u svojoj emisiji.

Zbigecani i zaljubljeni: Dikan s novom djevojkom blistao na špici, savršeno su se uskladili

“Dakle stvarno”, započeo je pomalo dramatično Dikan, a onda nastavio gorljivim tonom.

“Ovaj domoljub Jovanović, od milja zvani Šprc po Vuku, toliko šprca od ljubavi prema Hrvatskoj, da sve od silne ljubavi šprca zlo i bljuv po svima s tv ekrana” napisao je Dikan uz isječak.

@bigbosszg

♬ original sound – BigBoss_Zg®️

 

Majmuni i banane

“Nakon što smo tisuću godina priželjkivali i sanjali jednu jedinu nam Hrvatsku, sad smo u par dana dobili i drugu Hrvatsku. Andrej Plenković je brže napravio Hrvatsku, nego Bog Zemlju. Kao ‘fast food’ – dvije Hrvatske za van, molim”, govori Šprajc u isječku te dodaje kako je premijer istaknuo da je u toj jednoj Hrvatskoj sve pravo, a u drugoj krivo. Jednu vode majmuni, a drugu HDZ, rekao je Šprajc i dobacio.

“Koja je koja, nije nekad lako za uočit, osim što majmuni uzmu banana koliko im treba, a ovi drugi odnesu banane i drvo od banane”.

Živi daleko od očiju javnosti: Dikan objavio obiteljsku fotografiju i pokazao sina kojeg ne viđamo često

Podsjetimo, posljednjih tjedana hrvatski predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u javnosti govori o dvije Hrvatske čime želi istaknuti kako postoji iracionalna oporba, koja ne priznaje stvarnost i rezultate Vlade.

Objava Dikana iživcirao Šprajc pa mu žestoko odgovorio: ‘Dakle stvarno’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version