Deset dana zabave na Velesajmu: Uz nastupe mladih glazbenika, evo što se još nudi za posjetitelje

Prošle godine Novi Zagreb dobio je novi festival “Ljeto na Zagrebačkom Velesajmu”, gdje je nastupilo stotinjak mladih izvođača, a bogat program, poručuju organizatori, očekuje se i ove godine u razdoblju od 30.08. do 08.09.

“Deset dana open air festivala koji se sastoji od edukativnih, glazbenih, digitalno-zelenih, sportskih i umjetničkih programa”, poručuju organizatori.

Naime, sve je pokrenuto s ciljem promicanja glazbene kulture te mladih neafirmiranih glazbenika i umjetničkih programa. Posjetitelje očekuju i ‘cover’ te ‘tribute’ bandovi, te umjetničke izvedbe plesnih i akrobatskih skupina.

‘Misija oplemeniti ponudu Zagreba’

Festival će otvoriti prošlogodišnji pobjednici Munchmen koji su nakon toga snimili Live Session u Glazbenoj Kući. Uz live nastupe, i ove godine ćete imati priliku provozati se E vozilima, zabaviti se na Silent Partyu i još mnogo toga što spremamo za vas.

Voditelj cjelokupnog programa i ove godine biti će naš performer, glazbenik, komičar i učitelj Franto D. Romano, a ulaz je besplatan za sve.

“Misija je oplemeniti ponudu grada Zagreba kroz razne sajmove, glazbene i umjetničke programe, sportske igre, radionice i projekcije. Naša vizija je postati široko poznati i priznati kao jedini festival na području Novog Zagreba koji potiče kulturni amaterizam, digitalnu i zelenu kulturu, zdrave životne stilove i glazbenu toleranciju”, poručuju organizatori.

Nakon bolnog poraza Joško Gvardiol utjehu pronašao u glazbi: ‘Najjači si, zasluženo’

Objava Deset dana zabave na Velesajmu: Uz nastupe mladih glazbenika, evo što se još nudi za posjetitelje pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version