Dan maturanata 2024 | Zbog prolaska kolone od Jelačićevog trga do Bundeka doći će do privremenih zaustavljanja linija ZET-a u petak, 24. svibnja i to od 11 do 13 sati





Dan zagrebačkih maturanata u 2024. godini je petak, 24. svibnja. A toga dana od 11 do 13 sati bit će u primjeni biti posebna regulacija tramvajskog i autobusnog prometa. Naime, kolona maturanata će sa središnjeg gradskog trga, Trga bana Josipa Jelačića, prema Bundeku krenuti u 12 sati. I ovisno o situaciji na terenu, tijekom prolaska kolone dolazit će do povremenih zaustavljanja i preusmjeravanja linija.

Točnije, od 11 do 12 sati bit će obustavljen tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića. Linije 1, 6, 11, 13, 14 i 17 prometovat će preko Glavnog kolodvora, a linija 12 preku Ulice grada Vukovara. Oko 12.15 sati slijedi kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom. A oko 12.25 sati očekuje se i kratkotrajni prekid tramvajskog prometa Ulicom grada Vukovara i to kod Miramarske. Taj zastoj će trajati 15-ak minuta, tj. sve dok kolona organizirana za Dan maturanata ne skrene u Aveniju Hrvatske bratske zajednice.

Od 12.10 do 13 sati očekuje se i preusmjeravanje autobusnih linija koje pripadaju terminalu Glavni kolodvor. Autobusi će tako voziti prohodnim dionicama, odnosno Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik do svojih uobičajenih trasa. Za to vrijeme bit će ukinuta autobusna stajališta Lisinski, NSK, Kruge, Bundek, Muzej suvremene umjetnosti-istok i Sopot. Sve dodatne informacije doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version