Cibona i Split na Gripama otvaraju košarkašku sezonu 2022/2023

Cibona putuje u Split gdje s istoimenim protivnikom u dvorani Gripe otvoriti novu košarkašku sezonu 2022./2023. Susret se igra u petak, 30. rujna 2022. godine s početkom u 19 sati. Podsjetimo, Cibona u novu sezonu kreće kao aktualni prvak, a ove ih godine u HT Premijer ligi prevodi iskusni Josip Sesar.

Nakon gostovanja u Splitu, već u nedjelju, 2. listopada u 17 sati, Cibona na domaćem parketu u 1. kolu AdmiralBet ABA Ligi dočekuje beogradski Partizan. Ulaznice za tu utakmicu možete kupiti online putem sustava Ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Dražen Petrović na dan utakmice od 14 sati.

“Veselim se početku sezone. Gledajući rostere svih momčadi te odigrane prijateljske utakmice i pripremne turnire, sve ekipe izgledale su dobro. Iz toga zaključujem da će HT Premijer liga ove godine biti zanimljiva. Isčitavam da će opet četiri ili pet momčadi biti u vrhu. Uz Zadar, Split, Cibonu i Cedevitu tu je i Gorica, pomlađeno Škrljevo, ali i Šibenka koja je pripremni period dobro odradila. Tu su i nove momčadi u ligi – Dinamo i Bosco. Tako da vjerujem da je pred nama zanimljiva sezona koja će biti i dobro praćena”, rekao je trener Cibone Josip Sesar.

“Što se Cibone tiče, naš roster je uvelike izmjenjen. Ostala su samo dva igrača od prošle sezone. Imamo problem s ozljedom Blaža Mesičeka koji je zamišljen kao stožerni igrač, no zadnjih dana dobili smo dva pojačanja i pripremamo se za prvu utakmicu u Splitu. Teško je reći što očekivati. I oni se kompletiraju u hodu no nadam se zanimljivoj i otvorenoj utakmici do kraja. Mislim da nitko ne može doći u Split i reći mi smo favoriti. Ali mi idemo hrabro. Imamo sustav koji uspostavljamo i za koji se nadam da će dati rezultate. Očekujem dobru utakmicu”, dodao je Sesar.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Split – Cibona?

1. kolo HT Premijer lige u sezoni 2022./2023. igra se između klubova Split i Cibona na Gripama u Splitu. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 30. rujna 2022. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na osiguran putem Youtube kanala i niže na ovoj stranici. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Split možete naći na službenoj mrežnoj stranici na adresi kk-split.com. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

PRIJENOS UŽIVO: Split – Cibona :: 1. kolo HT Premijer liga 2022./2023.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version