Cibona i Borac iz Čačka igraju susret 18. kola ABA lige 7. veljače 2023. u Čačku

U sklopu 18. kola AdmiralBet ABA lige igraju Cibona i Borac Mozzart iz Čačka. Utakmica se igra u Hali Borca kraj Morave u Čačku u utorak, 7. veljače 2023. godine s početkom u 18 sati. Dodajmo da košarkaši Borca trenutno drže 11. mjesto ligaške ljestvice s 21 osvojenim bodom. Točnije, Mijatovićevi igrači imaju omjer od 4 pobjede i 13 poraza. I zanimljivo, tri puta su slavili na domaćem parketu, a samo su u Skopju uspjeli još doći do dva boda. Zagrebačka Cibona je deseta s dva boda više. Ova utakmica je prilično važna za oba sastava, odnosno pobjeda im je gotovo pa imperativ. Bit će to teško gostovanje za Vukove, budući da im je ovo peta utakmica u svega 12 dana.

“Očekuje nas težak dvoboj protiv Borca koji je značajno poboljšao igru u drugom dijelu prvenstva. Mi smo u zadnje vrijeme imali dosta oscilacija i pokušavamo se vratiti u dobru formu. Trebamo staviti utakmicu u naš ritam i odigrati obranu u visokom intenzitetu. Ne smijemo dozvoliti domaćinu otvorene šuteve za tri poena, jer su momčad koja živi na tim pogođenim tricama”, rekao je Josip Sesar, trenere Cibone.

Šef stručnog stožera Cibone će na raspolaganju imati kompletan kadar koji će se u Čačak zaputiti nakon Šibenika, gdje su u subotu, 4. veljače 2023. godine, igrali u domaćem prvenstvu. “Trenutno smo u zahtjevnom ritmu, ali moramo ostati fokusirani. Borac je kvalitetna ekipa, a pogotovo odlična na svom terenu. Nama je svaka utakmica bitna, ova posebno. Cilj nam je pobijediti”, zaključio je Ivan Perasović, prvotimac Vukova.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Borac Čačak – Cibona?

18. kolo ABA lige godine igra se između klubova Borac Čačak i Cibona Zagreb u Hali Borca kraj Morave u Čačku u Srbiji. Utakmicu možete uživo gledati u utorak, 7. veljače 2023. godine u 18 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu ArenaSport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos ove košarkaške utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o Borcu iz Čačka možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkborac.rs. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version