ČAPO ODNIO POBJEDU! Josip je pobjednik šeste sezone ‘Života na vagi’, izgubio je gotovo 80 kilograma

Josip Čapo (31) pobjednik je šeste sezone showa “Život na vagi”. Na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u finale je došao s 93,7 kilograma. Skinuo je čak 45,5 posto tjelesne mase, odnosno čak 78,3 kilograma.

”Skinuo si težinu jednog čovjeka”, rekla mu je voditeljica Marijana Batinić.

Čapo, suprug i otac troje djece, bio je jedan od favorita u showu, a prijavio se zbog obitelji.

Prije vaganja otkrio je svoju tešku životnu priču. Borio se s leukemijom, a pred kamerama se prisjetio najgoreg dana u životu.

”Taman mi se kći trebala roditi i primio sam ciklus kemoterapije. Bio sam u bolnici 42 dana, došao sam na pauzu od kemoterapije i nisam uopće znao hoću li dočekati dijete. Doktori su to vidjeli, pa su me pustili kući. Rekli su da ću umrijeti za pet dana. Otac nije znao što će, samo je šutio, a ja sam samo čekao da kaže da idemo kući. I onda se to dogodilo. Kad se osjećam malaksalo, ja jedem. Kad netko kaže malo si blijed, ja jedem”, ispričao je na početku showa.

Osim pobjednika Čape, svojom je transformacijom sve iznenadio i Dalibor koji je izgubio gotovo 70 kilograma. On se u showu mučio s prehranom, pogotovo povrćem, no u konačnici uspio i osvojio 50.000 kuna.

“Radio sam sve isto kao i u Gorskom kotaru, ali prehrana je najvažnija. Kopirao sam treninge s Edom; šetnja, bicikl, bućice…”, rekao je i otkrio da se planira vratiti nogometu, pa bilo to i rekreativno s prijateljima!

Na prvom vaganju Dalibor je imao 158,6 kilograma, a danas ima 90 kilograma! Izgubio je 68,6 kilograma, što je 43,3% tjelesne mase.

The post ČAPO ODNIO POBJEDU! Josip je pobjednik šeste sezone ‘Života na vagi’, izgubio je gotovo 80 kilograma appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version