Brojni savjeti kako se riješiti HRT-ovih inkasatora: ‘Samo to napraviš, ne mogu ti ništa’

Hrvatski sudovi nedavno su donijeli 30 presuda u kojima su okrivljeni oslobođeni povodom optužnog prijedloga Hrvatske radiotelevizije, unatoč tome što su ih kontrolori zatekli s neprijavljenim TV prijamnicima. Rasprava o ovoj temi zaživjela je u Reddit grupi Croatia, gdje su korisnici iznijeli vlastita iskustva s HRT-ovim “utjerivačima”.

“Kod mene je bio slučaj da je lik zvonio i netko mu je od obitelji otvorio vrata, al’ nije ulazio. Nije pušten unutra, rekli su da ga mogu vlasnici kontaktirati. Nazvali ga povratno i lik kaže morate plaćati, rekli smo da ne koristimo uslugu niti gledamo HRT i da ne vidim razlog da plaćam. Pitao je da li može ući u kuću i vidjeti i rekli smo opet da ne može. Na to kaže ‘u redu vidjet ćete onda dopis’ i stiže za cca. mjesec dana da sam dužan platiti”, jedan je od komentara.

“Ne mogu ti ništa samo ignore sve što dolazi s HRT-a i to je to. Tako sam ja napravio i dobio sam na sudu, a lik je još napisao da je vidio mobitel, a nije. Ti im nisi ni otvorio vrata tako da nemaš brige”, nadovezao se drugi.

‘Čista pljačka’

“Evo primjera koje ja znam. Mali stan, studentski – osoba otvorila jer je trebao im frend doći, kad ono inspektor i čuje TV ono serija neka na engleskom, izletio van i par dana kasnije evo ti računa i kazne”, “Hajdemo na referendum da se ugasi i gotovo. Eventualno neka ostane jedan državno sponzorirani kanal, na kojem će biti vijesti i slično. Nije nužno da ostane”, neki su od komentara.

“Da kodiraju hrt programe i da kažu tko neće plaćati preplatu neće gledati hrt, j*bes mi sve ako bi im ostalo 20% sadašnjih korisnika. Čista pljačka di sam prisiljen plaćati uslugu koju ne želim”, zaključio je jedan redditovac.

Gledatelje HRT-a iznenadila promjena u programu: Uklonili su ‘Nedjeljom u 2’, a evo i zašto

Objava Brojni savjeti kako se riješiti HRT-ovih inkasatora: ‘Samo to napraviš, ne mogu ti ništa’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version