BRITANSKA ZVIJEZDA STIŽE U ZAGREB! U prvom dolasku u Hrvatsku predstavlja novi album

Engleski kantautor King Krule sa svojim bendom premijerno dolazi u Hrvatsku, i to u zagrebačku Tvornicu kulture u srijedu 1. studenog 2023. godine.

Archy Marshall poznatiji kao King Krule osvojio je naklonost publike i kritike sa svojom glazbom koja spaja elemente punka, jazza, s hip-hopom, darkwaveom i trip-hopom kao i prepoznatljivim vokalom baritona. Mediji ga uspoređuju s Joeom Strummerom i Billyjem Braggom, nazivaju ljutim mladićem popa, a on u svojoj glazbi zadire duboko u osobne teme, pa daje i dašak romantike.

Spotovi mu broje milijune pregleda, na Spotifyju ga redovito sluša više od miijun i pol slušatelja, svijet je obišao s brojnim turnejama i nastupima na najvećim festivalima poput Glastonburyja ili Primavere, dok u Zagreb dolazi u sklopu velike turneje koja prati objavu novog albuma ‘Space Heavy’.



Novi album objavit će 9. lipnja, a nastajao je na putovanjima između Londona i Liverpoola, mjestima koja naziva domom. Pjesme označavaju Archyjevu opsjednustost prostorom između. Prostor je to koji govori o snovima o ljubavi, izgubljenoj povezanosti, ljudima koje gubimo i situacijama u kojima nas svemir kažnjava. Rezultat je album koji istražuje i pokazuje zvučni svijet King Krulea, a premijerno će ga hrvatska publika moći čuti u zagrebačkoj Tvornici.

Early bird ulaznice su u prodaji će se naći od petka, 5. svibnja u 10 sati po cijeni od 26 eura, a ta cijena vrijedit će do 14. svibnja. Dan nakon, 15. svibnja, cijena se penje se na 28 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 32 eura. Ulaznice se mogu pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim Eventim prodajnim mjesta, kao i na Eventim.hr.

The post BRITANSKA ZVIJEZDA STIŽE U ZAGREB! U prvom dolasku u Hrvatsku predstavlja novi album appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version