Bongzilla uz potporu Kadabre održat će koncertni stoner spektakl u Močvari u nedjelju, 28. travnja 2024. godine





Američki bendovi Bongzilla i Kadabra dolaze u klub Močvaru u nedjelju, 28. travnja 2024. godine, a tamo će održati istinski stoner spektakl. Dodajmo da se vrata kluba otvaraju u 20, a koncert počinje u 21 sat. Ulaznice možete u pretprodaji kupiti po 17, dok će na dan koncerta ona koštati 21 euro.

Nastala usred izmaglice Wisconsina 1995. godine, Bongzilla je postala zvučnim arhitektom zelenih glazbenih putovanja. Uz enigmatično rano razdoblje obilježeno podijeljenim izdanjima i EP-ima, njihov uspon doveo je do potpisivanja ugovora s Relapse Records i objavljivanja revolucionarnih albuma poput Stash i Gateway. Nakon kratke pauze, Bongzilla se vratila s revitaliziranom postavom 2015. godine, krenuvši na opsežne turneje i pružajući seizmičke nastupe na festivalima kao što su Roadburn i Desertfest. Pioniri stoner rocka, sada gromoglasni trio, nastavljaju krčiti put uz njihov najnoviji album Dab City kojim će napasti sva vaša osjetila. Više o ovom američkom stoner bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Kadabra se pojavila 2020. godine. No, bend je vrlo brzo potpisao ugovor s Heavy Psych Sounds i te je već 2021. godine objavio svoj razoran doom prvijenac naziva Ultra. Neumoljivom turnejom po SAD-u i Europi učvrstili su svoju zvučnu prisutnost, pripremajući pozornicu za svoje najnovije izdanje. A Umbra, fokusirano, ali impresivno putovanje, ugledalo je svjetlo dana 6. listopada 2023. godine. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Bandcamp stranici.

VIDEO: Bongzilla – Live from Weedsconsin | Kadabra – The Devil



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version