BLIŽI SE UTAKMICA ISTINE Nikola Vlašić o tenzijama u belgijskom taboru: ‘Njihovi problemi nas se ne tiču, znamo da su odlična momčad’

Dva dana uoči utakmice istine protiv Belgije, hrvatski reprezentativci Nikola Vlašić i Mario Pašalić održali su press konferenciju gdje su odgovarali na pitanja novinara.

Hrvatskoj će u tom susretu biti dovoljan bod, dok Belgija mora slaviti ukoliko želi vidjeti nokaut fazu. U belgijskom taboru ‘ne cvjetaju ruže’ nakon poraza od Maroka, a Vlašić je poručio da se ‘Vatreni’ ne zamaraju njihovim problemima.

“Ne znam što se događa s njima, to nije naša briga, znamo da su oni odlična ekipa. Mi smo koncentrirani na nas i na to da prođemo dalje. Njihovi problemi nas se ne tiču, znamo da su odlična momčad i tako se spremamo za utakmicu”, rekao je Vlašić, donosi HRT.

“Kad vidimo Belgiju, u posljednjih nekoliko godina često su bili prvi na FIFA-inoj ljestvici, možda time samo želi skinuti teret s ekipe, no oni su stvarno odlična ekipa, imena igrača govore sve”, dodao je.

“Ne smijemo se zavaravati s njihovom situacijom, kako god su odigrali, imaju tri boda i mogu proći dalje, drugi su na FIFA-inoj ljestvici, imaju previše iskustva i igrača iz velikih klubova da bi ih se tako lako otpisivalo”, poručio je Pašalić.

The post BLIŽI SE UTAKMICA ISTINE Nikola Vlašić o tenzijama u belgijskom taboru: ‘Njihovi problemi nas se ne tiču, znamo da su odlična momčad’ appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version