Bijesna Zagrepčanka zbog situacije u svojoj ulici: ‘Sramite se, djeca vam idu preko puta u vrtić’

Problemima s nagomilanim otpadom po zagrebačkim ulicama se ne nazire kraj, a nakon Trešnjevke i Španskog, novi slučaj je sada zabilježen u Travnom.

‘Deponij’ u Gajnicama raste iz dana u dan: Stanar izbacio stvari van, ostali samo slažu na hrpu

Naime, tamošnja stanovnica, koja nam se predstavila kao M.R. poslala nam je fotografije nakupljenog otpada u Kopernikovoj ulici, na kućnom broju 1.

Smeće u Kopernikovoj (Foto: M.R., čitateljica/Zagreb.info)

“Viđam ove prizore svaki dan, ovo traje već godinama. Osim što smo zatrpani drvećem koje će istruliti prije nego se pokupi, isto kao i sada već brijegom zemlje vezano za stavljanje novih cijevi, sad ovo smeće već pada i na automobile”, požalila nam se M.R. na probleme u kvartu s kojima je još ova hrpa smeća prelila čašu.

Drvo u Kopernikovoj (Foto: M.R., čitateljica/Zagreb.info)

“Nemam pojma kako je došlo do nakupljanja, no to je sve do nekulture građana”, navela je koga smatra odgovornim za ovaj grozan prizor uz vrtić, instituciju za čuvanje i odgoj mališana u kvartu.

“Ljudi pa kaj je s glavom, sramite se, djeca vam idu preko puta u vrtić. Neki dan sam bila u Dugavama, svakih 50 metara kontejneri, sve čisto, nema papirića na podu, ovo je dno dna”, dodala je.

Smeće u Kopernikovoj (Foto: M.R., čitateljica/Zagreb.info)

Cijela situacija ju je potaknula i na prijavu komunalnom redarstvu te je na njihov telefonski broj, kaže nam, dobila jednu gospođu.

“Rekla je da je proslijedila dalje, no ne i kada će biti odvezeno”, zaključila je naša čitateljica.

Trešnjevčani na rubu živaca zbog ‘ljudskih rakuna’: ‘To je počelo ovog ljeta, odvratno je’

Sve prizore koje je usnimila u Kopernikovoj, ističe, protežu se od početka ulice pa sve do broja 18.

Smeće u Kopernikovoj (Foto: M.R., čitateljica/Zagreb.info)

Podsjetimo, nedavno smo pisali o sličnom slučaju iz Peruanske ulice na Gajnicama, gdje je ogromna količina otpada također preko puta dječjeg vrtića.

Objava Bijesna Zagrepčanka zbog situacije u svojoj ulici: ‘Sramite se, djeca vam idu preko puta u vrtić’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version