Baby Lasagnin najveći rival zaplesao na Rim Tim Tagi Dim pa poručio: ‘Pjesma je dobra za zadržati lift’

Zadnjih tjedana se izrazito popularizirao trend plesanja na hit Rim Tim Tagi Dim, pjesme našeg predstavnika na Eurosongu, Baby Lasagne. A sada ni njegov najveći rival, Nemo, nije odolio pa je zaplesao uz taktove naše popularne pjesme.

Tako na ovom videu, Nemo iz Švicarske, s ogromnim osmijehom na licu, poprilično uspješno skida pokrete Rim Tim Tagi Dim plesa. Uz video stoji i objava kojom zahvaljuje Lasagni i poručuje mu: “banger koji drži otvorenima sva vrata, pa čak i ona od lifta.”

Video je prikupio mnoštvo pozitivnih reakcija njegovih obožavatelja, a jedna obožavateljica iz Hrvatske mu je napisala: “Nadam se da ćete u Malmö, ti i Marko otplesati koreografiju zajedno”.

@nemothingsss tried the ‘rim tim tagi dim’ elevator hack and it actually worked! thank u for a banger that can keep the doors open @The Baby Lasagna Official #eurovision #rimtimtagidim #nemo #nemomusic #thecode #babylasagna #lifehacks ♬ original sound – nemothingsss

Svi vole popularni ples

Da podsjetimo, već su mnogi dosada plesali Rim Tim Tagi Dim ples. Naime, radi se o projektu kojeg je pokrenuo HRT, a koji je svima poslao poziv za snimanje tog plesa u cilju pružanja podrške našem predstavniku na Eurosongu, Baby Lasagni.

Tako je prije nekoliko dana, čak osam različitih plesnih grupa, zajedno s građanima plesalo popularni ples na Trgu kralja Tomislava. Osim u Zagrebu, plesalo se i u Osijeku, Zadru, Splitu i Umagu.

A prije ovog događaja, odazvali su se i mnogi drugi: balerine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, zagrebački vatrogasci, poštari, policajci te medicinske sestre. Svi su videi na društvenim mrežama dobili mnoštvo pozitivnih reakcija i komentara.

Do najvećeg glazbenog natjecanja u Europi je ostalo još manje od mjesec dana, a prema kladionicama, najviše šanse za pobjedu ima Švicarac Nemo, a drugo mjesto drži naš predstavnik, Baby Lasagna.

Pljušte komentari: Svi pričaju o snimci na kojoj hrvatski poštari plešu na Baby Lasangu

Objava Baby Lasagnin najveći rival zaplesao na Rim Tim Tagi Dim pa poručio: ‘Pjesma je dobra za zadržati lift’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version