Antu nazvali s radija da mu prenesu poruku supruge: ‘Ajme meni, rekla mi je to tristo puta’

Koliko puta ste partnera ili partnericu podsjetili na neku obavezu, a on ili ona bi isto redovito zaboravili napraviti? Popis takvih situacija kod nekih je vjerojatno i predugačak, a jedna slušateljica bravo! radija dosjetila se genijalne ideje kojom je ‘stala na kraj’ svom zaboravljivom suprugu.

Naime, slušateljica koja se predstavila kao Ana, nazvala je ekipu na bravo! te ih zamolila da prenesu poruku njezinom suprugu Anti.

@bravo.feeling Provjerit ćemo Antu je li digao papire! #BeautifulDay @Dora Srdar ♬ original sound – bravo!

Kako je pojasnila, već neko vrijeme supruga podsjeća da iz firme podigne papire za HZZO kako bi mogao ići na roditeljski dopust, a s obzirom na to da je došao posljednji dan za podizanje istih, a njezin Ante to još nije učinio, Ana je odlučila poslati mu podsjetnik uživo putem radijske emisije.

Voditelji, Dora Srdar, Marko Bratoš i Hrvoje Kečkeš bili su oduševljeni pozivom slušateljice pa su istoj odlučili odmah priskočiti u pomoć i osobno nazvati zaboravljivog supruga.

Mirjana Hrga ostala šokirana cijenom majstora: ‘Ja sam samo mogla sanjati takvu satnicu’

‘Ajme meni, svaka joj čast, rekla mi je to tristo puta’, bila je reakcija vidno iznenađenog Ante kad mu je Marko Bratoš pojasnio zašto ga zove.

Zbunjen i iznenađen, Ante je zamolio voditelje da povratno jave supruzi da će podići papire, a obećao je i kako će se i on sjetiti što to Ana nije napravila da i on nju na isto podsjeti putem radija.

‘Sad kad bude na porodiljnom neka razmišlja na što me treba podsjetiti’, zaključila je kroz smijeh slušateljica Ana.

Objava Antu nazvali s radija da mu prenesu poruku supruge: ‘Ajme meni, rekla mi je to tristo puta’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version