Antonela Doko se nakon trogodišnje stvaralačke pauze vratila glazbi singlom kratkog i bombastičnog naziva “Bum Bum”





Nakon trogodišnje stvaralačke pauze, jedinstvena Antonela Doko vratila se glazbi. A novi singl kratkog bombastičnog naziva “Bum Bum” dobio je i svoj, jednako bombastičan, videospot. “Pjesma me kupila zbog svog karaktera i teksta jer na uvrnut način govori o mogućoj katastrofi. Ali bez obzira na to, izaziva osmijeh na licu i cupkanje na mjestu”, rekla je Antonela.

Antonela Doko ima jedan od najboljih ženskih vokala u Hrvatskoj. A ona to potvrđuje i ovom pjesmom koja predstavlja svu raskoš njenog jedinstvenog vokala. Dobre vibracije i plesni ritam savršen je za nadolazeće tmurnije jesenske dane i zasigurno će osvojiti brojnu publiku.

Mlada Riječanka već je odavno na glasu kao glazbenica svjetskoga glasa. Ona je dobitnica Porina i iza sebe ima debitantski studijski album O čemu pričamo. Album uključuje hitove Tako kažeš, Odlična stvar te Onaj dan, koji je i zavladao radijskim eteromAntonela se tada nametnula kao jedna od najperspektivnijih izvođačica na našoj glazbenoj sceni, mjesecima držeći vrh nacionalne liste najslušanijih pjesama – HR top 40.

Antonela se na glazbenoj sceni pojavila 2013. godine

Godine 2013. Antonela Doko je prvim singlom Voli me u duetu s Dinom Antonićem privukla pozornost publike i struke. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade Moj prvi Music Pub za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. Dvije nominacije za nagradu Porin donijela je 2016. godine i to za novog izvođača godine te za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine.

A na radost svih obožavatelja, Antonela je opet na sceni i nema sumnje da će Bum Bum osvojiti publiku. Već je pronašla svoje mjesto na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste i oni koji će tek osvojiti potvrđuju njezinu jedinstvenost. Više o Antoneli možete doznati putem njezinog Facebook profila.

I dodajmo, iza novog Antonelinog singla Bum Bum stoji poznati autorski dvojac. To su Ines Prajo kao autorica glazbe i Arijana Kunštek koja je napisala tekst, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Iza režije spota stoji Dinko Čvorić Doringo.

VIDEO: Antonela Doko – Bum Bum



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version